DIY: TRENDY MARMOR OPHÆNG

Marmor er stadig trendy og pynter smukt i dit hjem her op mod jul .

Jeg har lavet en TUTORIAL film i samarbejde med Pernille Rahbek og Panduro Hobby, hvor du bliver guidet til at lave de nemmeste og pæneste marmorophæng. Enten til juletræet, til værtindegaven eller som en ekstra julegave.

DIY FILM: SÅDAN GØR DU

Du finder fimoler til 22 kr lige her

Rigtig god fornøjelse!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS