All boobies are good boobies

Annonce for Kongstad Print

Er du på jagt efter nye plakater til dit hjem, har jeg fået øjnene op for KONGSTAD PRINT.

Min nye plakat “All boobies are good boobies” flyttede ind for en månedstid siden.

Er den ikke skøn?

Ikke nok med at Kongstad Print hylder kvindekroppen med denne plakat, så er det virkelig god hverdagshumor. For vi kender allesammen de dage, hvor tøjskabet bugner med alt for små jeans og kjoler, der strammer de mest irriterende steder.

HEY DAMER!

Kvindelige former er skønne!

Næsten alle mine veninder allerede spurgt til den. Og jeps. Den findes også med numser!

Du finder plakaten “BUTTS” HER!

GOD SØNDAG! ♥

Hvis du mangler en billig ramme, kan DENNE måske bruges?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “All boobies are good boobies”

 1. Ej hvor sjovt, jeg har vitterligt lige købt en plakat der ligner denne med samme budskab, bare hvor det var fotografier i stedet for tegninger! Er også vild med den som tegninger, den kunne jeg godt overveje 🙂

 2. Hej!

  Super fed overskrift til dit blogindlæg! Jeg ejer plakat virksomheden MAIGATTER, hvis første kollektion er inspireret af at alle kroppe er perfekte kroppe, og at det der anses som uperfekt, netop gør én speciel!

  Hvis du godt kan lide den tankegang håber jeg at du vil tjekke plakaterne på http://maigatter.dk ud, for så er nogle af de plakater helt sikkert også noget for dig!

  Mange hilsner Louise Maigatter
  Ejer og designer hos MAIGATTER

  http://maigatter.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS