Store Loppedag: Danmarks fineste loppemarked på Als

Min indre loppejæger dansede til pinsesolen på Als igår. En lopperus jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer!

De af jer der lurer med på Instastory på min INSTAGRAMPROFIL ved, at vi var på ROADTRIP og til “STORE LOPPEDAG” på Als igår.

Og se lige hvad vi fandt. En veteranbil i vaskeægte Pink Panther farve til en nette sum af 42.500 kr. Der findes kun 2 andre veteranbiler i denne originale farve, som var nok til, at jeg var lige ved at finde en store tegnedreng frem!

Er den ikke CUTE?

Er du til loppemarkeder og virkelig gode loppefund afholdes “Store Loppedag” på Kegnæs hvert eneste år.

Intet mindre end 20 små private loppemarkeder, nogle kun med få hundrede meters afstand, er hvert år linet op på syd Als.

Vi var tilfældigt på miniferie (familiebesøg) i Sønderborg og søgte efter loppemarkeder på nettet. Søndagen skulle jo bruges til noget hyggeligt, og netop igår afholdtes “Store Loppedag”.

Hvor heldig har man lov til at være?

NÆRVÆR & SMÅ STUNDER

LYKKELIGT LOPPEFJÆS

Sådan ser man ud, når man har gjort et par VIRKELIG gode loppefund og tilmed fik dem smidt i nakken til faktisk ingen penge!! Det er ikke så tit, man har et billede af sig selv i en lopperus. Jeg ved endnu ikke, om jeg vil vise mine lopper frem til jer, eller om de skal stå herhjemme og forblive mine hemmelige skatte fra Als.

FIND 4 LOPPER

Derimod har jeg 4 lopper gemt på billedet nedenfor fra min stue.

Kan I finde dem?

LOPPEMARKEDER I DANMARK

Jeg er meget nysgerrig efter at høre, hvor du laver dine loppekup? Vil du også dele dine loppesteder med os andre?

Hvilke loppemarkeder tager du på? Kender du til lignende store/små gode loppemarkeder? Hvor i landet lopper du igennem?

Læg en kommentar i kommentarfeltet! ❤

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS