SO LONG DANMARK!

Selv om sneen daler ned fra himlen herhjemme i Danmark, har vi glædet os usandsynligt meget til i dag.

Vi skal nemlig på skiferie!

En fast tradition vi har haft siden vi blev kærester for maaange år siden, som vi har holdt fast i siden vi fik børn for 7 år siden.

VI ER TOSSEDE MED SKIFERIER! ♥

Testfamilien og Dansk Bilferie  

Jeg er gennem TESTFAMILIEN blevet sendt afsted på skiferie af Dansk Bilferie til Østrig. Til de nysgerrige skal vi bo lige HER!

Sikke en mulighed!

Det skal lige siges, at jeg ikke bliver betalt af Dansk Bilferie, men at vi får lejlighed, ski til ungerne og skiskole stillet til rådighed. Det skal selvfølgelig ende ud i en lang artikel om Wagrain fuld af inspiration, guides, billeder og anbefalinger til både voksne og børn.

Vi GLÆDER os til at få lov til at inspicere Østrig og selvfølgelig til at trække stikket i hele 7 dage! Vi har begge to knoklet som markheste i rigtig mange måneder og glæder os til at være sammen som familie 24/7. Endda også sammen med mine seje svigerforældre!

Nu vil vi overlade huset til vores lejere og se frem til at spænde skiene på både store og bittesmå fusser! Vores datter Frida skal nemlig på ski for allerførste gang! ♥

I kan følge med ovre på Sabinasverden på INSTAGRAM og på instastory, hvor jeg deler små glimt hver dag!

Vi har fyldt bilen med skiudstyr til den helt store guldmedalje, obligatoriske chokoladekiks, pølsehorn, lydbøger, film, fredagssnoller (og bilslik til de voksne) og har installeret ungerne og div. yndlingsbamser på bagsæderne!

Nu drøner vi afsted til Østrig!

SO LONG DENMARK! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “SO LONG DANMARK!”

  1. Pingback: En magisk dag i Wagrain - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS