Om det perfekte hjem

I forbindelse med vores BESØG i forrige uge blev jeg endnu engang spurgt om, hvad jeg elsker mest ved vores hjem?

Og selv om jeg har svaret på spørgsmål ifm. interviews og artikler ret mange gange de seneste 2-3 år, er det stadig svært for mig at udvælge et rum frem for et andet, og beskrive vores hjem med de klassiske 3 ord!

For mig er vores hjem rammen om vores familie, mit arbejde og vores hverdag. Et puslespil vi har brugt 8 år på at samle.

Kæmpestore og bittesmå brikker bliver hver dag flyttet rundt, og det sådan vores hjem skal være. Foranderligt og fuld af liv.

For mig er et hjem noget man bruger år på at skabe. Man kan ikke bare “klikke” nye møbler hjem over weekenden og flytte ind mandag morgen. Det er de små detaljer. Ferieminderne. De gode løsninger. Følelserne i væggene.

MINE FAVORITTER

Alligevel er der altid noget, mit øje fanger. Ting som gør vores hjem til lige præcis VORES hjem.

Her har I et lillebitte udpluk!

Er det bare mig, der bliver glad af at være omgivet af dejlige ting med minder og sjove fortællinger fra mit liv? Det er det, der skaber det perfekte hjem for mig!

Hvad er det perfekte hjem for dig? Hvordan vil du beskrive dit hjem?

Smid meget gerne en kommentar! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Om det perfekte hjem”

    1. Det er eget design lavet af manden i huset! Han har virksomheden Roughstuffdesign og laver møbler på specialmål til private og virksomheder!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS