Mit seneste job: At skrive artikler for Bruuns Galleri

Som århusianer er jeg stolt af at være blevet kontaktet af Bruuns Galleri gennem mit agentbureau, SMAC AGENCY, og være med til at sætte fokus på Århus gennem mine kanaler på Sabinasverden.

Århus har været mit hjem i snart 9 år  og jeg elsker min at bo 10 min. fra byens puls, som passer perfekt til vores familieliv.

______________________________________________________________________________________

I kan læse min artikel HER

______________________________________________________________________________________

FOTOREPORTAGE

Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte influencers og bloggere til tage skrive artikler og lave fotorepotager til deres websites. Online markedsføring kræver ikke blot gode billeder, det kræver det rigtige publikum, kendskab til nærmiljøet og kærlighed til at tage billeder af stemninger, den specifikke mål- og kundegruppe kan identificere sig med.

PÅ OPGAVE I BRUUNS GALLERI

Min opgave for Bruuns Galleri bestod i at lave en fotoreportage i en af shoppingcentrets fashionbutikker, samt skrive en artikel om efterårets trends og upgradering af vintergarderoben til Bruuns Galleris website og Facebook profil.

En kreativ og spændende opgave, hvor jeg havde fri leg i hele Bruuns Galleri! Mit æstetiske øje faldt lynhurtigt på 4 vinterjakker og et par virkelig lækre accessories, som rammer SPOT ON i denne sæson!

Er I nysgerrig efter at læse, om jeg mest er til pels, luksusfrakker eller karrygule skønheder i uld?

I kan se min MINIGUIDE  og læse artiklen lige HER!

Artiklen starter med “Er jeg den eneste, der altid først tager……”…. og jeg ved, I har prøvet det samme som mig 10.000 vis af gange! Læs med hvis I har lyst.

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Mit seneste job: At skrive artikler for Bruuns Galleri”

    1. Hej Sara. Tak hvor er du sød at kommentere! Den er nemlig SÅ lækker! Karrygul er efterårets smukkeste farve! Kh Sabina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS