Fordi vi må. Fordi vi kan. Dagen i dag er særlig!

En særlig mand har fødselsdag i dag.

Mr. Kiel fylder 41 år ♥

Her i huset er alder bare et tal, så vi er egentlig ikke så bange for de to tal. Men alligevel kan jeg ikke forstå, at vi har kendt hinanden i 12 1/2 år. Og nej, vi er ikke gift, vi er kun kobberkærester og det kan vel også noget!?

Vi har de sidste mange år taget fri på hinandens fødselsdage indtil ældstebarnet begyndte i skole. En hyggelig tradition som i den grad kan anbefales.

Morgenen har budt på skattejagt med gaver (Frida stod for arrangementet), fødselsdagstradtioner i lange baner og masser af love til familiens sølvræv! Ældsten trillede som altid selv i skole kl. 7.45 på løbehjulet (Han vil IKKE følges længere. Det er åbenbart pinligt?!!) og yngsten stemplede ind i børnehaven kl. 9.30.

Dagens agenda er helt op til den unge mand med de lyse striber i håret (og skægget), og han har ytret, at han gerne vil noget med spa, løbetur og god kaffe.

Og det skal han få. Altså løbeturen bliver uden mig, men resten vil jeg glæde mig til.

En hel fridag sammen med ham her i starten af december er LUKSUS!

En af de helt store fordele ved at være selvstændig er, at sådan nogle fødselsdage kommer igen hvert år og altid er reserveret til det vigtigste i livet: At nyde livet sammen med dejlige mennesker!

Så må vi arbejde noget mere i morgen! Eller når ungerne er blevet større og ikke gider os mere.

Tillykke med fødselsdagen min bedste ven, mine børns far og min kollega gennem de sidste 4 år.

Tak fordi du fik mig til at sige mit drømmejob som folkeskolelærer op og skabe mig et nyt i Sabinasverden, så jeg kan hænge ud med dig på hjemmekontoret hver dag!

Hverdagen med dig bliver aldrig kedelig! ♥

DU ROCKER MIN LEVERPOSTEGSHVERDAG 100 %

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Fordi vi må. Fordi vi kan. Dagen i dag er særlig!”

  1. Carsten Christensen

    Dejligt skriv Sabina og jeg har helt i tråd med dig stukket lidt til det her med KÆRESTE frem for hustru :o) Giv ham en kæmpe kram fra mig og ha`nu en fantastisk dag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS