DIY FILM: Keramik du selv kan lave af lufttørrende ler!

Er du også TOSSET med dyrt keramik og enkelt interiør?

 Du behøver ikke den store keramiker uddannelse for at skabe de smukkeste kunstværker helt selv. For under 100 kr. kan du lave fancy interiør til hele hytten – det lyder næsten for godt til at være sandt, ik? Indlægget er lavet i samarbejde med Panduro Hobby.

KERAMIK DU SELV KAN LAVE! 

Endnu engang har jeg lavet en DIY tutorial film til jer i godt selskab med Pernille Rahbek og Panduro Hobby.

Denne gang viser jeg, hvordan du kan trylle med lufttørrende ler med de bare næver. Vi snakker ler, der selv tørrer natten over, og giver den fineste keramiske overflade. Materialet krymper ikke. Sprækker ikke. Jeg er FAN!Inviter dine veninder på mokka og sommerhygge – projektet her kan laves på ca. 1 time.

TIP:

Lav et par ekstra skåle og stager til at have klar som værtindegave.

Hjemmelavede gaver topper alt og sommeren byder sikkert på både grillfester, fødselsdage og masser af kaffeslapperaser ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “DIY FILM: Keramik du selv kan lave af lufttørrende ler!”

    1. Kære Anette. Jeg har faktisk aldrig prøvet. Men mon ikke? Jeg ville lave en “prøve” og se, hvad der sker. Umiddelbart virker materialet ret kraftigt og medgørligt, når det tørrer. God fornøjelse! /Sabina

    1. Hej Katrine. Det ved jeg faktisk ikke. Men jeg tænker umiddelbart, at materialet er for skrøbeligt til væske. Jeg ville give det et forsøg! 🙂 Kh Sabina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS