DIY: Min helt egen altankasse!

Annonce for Silvan 

Byg din egen altankasse

Altankasser er ikke altid det mest tjekkede, du kan indrette din altan med.

Derfor tog jeg kampen op mod min kedelige altankasse. Et projekt jeg byggede for Silvan for to somre siden.

Jeg har nemlig længe ønsket mig en altankasse, som spicede min terrasse op og som samtidig kunne bruges som møbel.

Altankasse møbel

Jeg fik inspiration fra Hays enkle Tray Coffe Tabel – hvis nogen af jer kender det?

De firkantede ben er lavet af simple hobbylister af lys træ. En god kontrast til den matte overflade på altankassen.

Herhjemme bruger vi altankassen til blomster, magasiner eller krydderurter.

Smøg ærmerne op, ladies!

Projektet kræver lidt erfaring med værktøj og en stor kop kaffe. Men har du kastet dig ud i andre lidt større DIY-projekter, kan du sagtens gå i gang med denne DIY. Ellers kan din kæreste eller nabo måske hjælpe dig?

I finder min komplette HOW-TO-GUIDE HER! 

Frem med værktøjet, de damer! I kan sagtens! ♥

HVAD SIGER I TIL PROJEKTET? KAN I LIDE RESULTATET?  

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “DIY: Min helt egen altankasse!”

    1. Kære Sophie! Tusind tak for din søde kommentar!! Jeg håber, der er flere derude i det danske land, som får lyst til at lave en magen til!! Den er også genial til magasiner eller ynglingsbøger om vinteren ????

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS