Kreativ gaveindpakning: Biografbilletter, popcorn og tavlelak

[sc name=”Sponsoreret” ]

Lad os blive enige om, at overraskelser og gavekort er verdens bedste gave.

MEN!

Et gavekort i en lille kuvert er måske ikke det mest opfindsomme. Jeg har lavet 5 små TUTORIAL FILM for GoGift.dk med inspiration til gaveindpakning på en nem og anderledes måde. Her i Sabinasverden behøver tingene ikke altid at være så komplicerede!

Værsgo´at se med! Du kan også spraymale popcornene…!

Vil du invitere dine børn, din veninde eller kæreste  i biografen, kan du lave projektet på 15 min.

DU SKAL BRUGE

Læste I indlægget “Gaven dine børn vil elske at pakke op”? Det bliver ikke mere cute folkens! Måske til fødselsdag, advent- og julegaver?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS