Det sværeste ved julen…Kender I det?

Så har juleferien indfundet sig her i DIY hytten, og alle former for arbejde er lukket ned indtil d. 6. januar.

Jeg dukker måske op i dit feed på Instagram og i din story, men arbejdsmæssigt har jeg nået det, jeg skulle i år. Og meget mere til!

Nu handler resten af året om at være sammen og hænge ud med dejlige mennesker. Det sværeste er nogle gange at udvælge planer og planlægge julen, så man både ser de mennesker, man ikke har krammet siden sidste jul og også får tullet rundt i nattøj med uredt morgenhår.

Det sværeste er altid lige præcis denne kombination. Kender I det?

Forleden talte jeg med en veninde, som havde alle dage fuldstændig booket og en anden havde knap nok nogle planer. Jeg tror, vi suser ind lige midt i mellem, og har først lige fundet ud af, hvem vi skal holde nytår sammen med.

Det sværeste ved julen er også, at vi allesammen har vores egne traditioner og måder at holde jul på.

Jeg ville personligt KEDE mig ihjel 16 dage herhjemme og sådan har resten af min familie det (heldigvis) også. Især manden og den yngste dame. Vi elsker at se og besøge vores familie og venner, allerhelst med overnatning. Det topper juledagene 100 % for os alle fire!

Men vi har også 5-6 dage uden planer, hvor jeg vil trumfe igennem, at vi skal se “Alene hjemme” og spise morgenmad foran kukkassen. Noget vi kun har prøvet få gange allesammen.

Én ting har jeg lovet mig selv.

Jeg vil blive bedre til at nyde nuet og glæde mig over, at vi skal noget. Det er jo ikke negativt at have planer, så længe det er gode planer.

I samme ombæring vil jeg ikke spørge folk, om de har haft tralvt i december. Jeg vil vende bøtten og spørge: “Har I hygget jer i december?” eller “Skal I se en masse dejlige mennesker i julen?”. Julen skal ikke sættes i bås med stress og jag, så kunne vi jo lige så godt afskaffe den.

Skru´ ned for forventningerne. Lav noget unyttigt. Gå en tur i skoven og få frisk luft til hjernen. Meget gerne sammen med dine venner eller familie.

Man behøver ikke stå 8 timer i køkkenet og pille kartofler, medmindre man synes det er hyggeligt og hele familien samles omkring gryden.

Det sværeste ved julen er faktisk både at NYDE og NÅ.

Jeg håber, I finder balancen og får en fantastisk juleferie ♥

Sæt telefonerne på lydløs engang imellem eller kast dem i en kæmpe bunke og grib nuet!

“Man skal ikke planlæge de vigtige ting i livet, men i stedet være til stede, når de sker.”

Med et bette citat fra Søren Kierkegaard vil jeg knappe en juleøl op og ønske jer allesammen en glædelig jul! ♥

Måske mangler du inspiration til JULEBORDET, SPISELIGE BORDKORT eller lækre SVAMPEDE JULE MUFFINS .

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS