ARTIKEL PÅ HOUZZ: TRÆRAMMEN DU SELV KAN LAVE!

Husker I denne DIY-træramme, jeg lavede sidste år?

Jeg har oprettet min egen HOUZZ-profil, hvor jeg deler mine DIY-artikler til folk rundt om i hele verden. Kort fortalt er HOUZZ et sand inspirationsmekka for bolig- og interiørtosser som mig. Min 2. artikel er netop kommet online.

TRÆRAMME PÅ 15 MIN. 

Glem alt om skruer, lim og værktøj.

Se hvordan du laver en trendy træramme i artiklen HER

… og som vi skriver i artiklen, kan selv børn være med!

Vidste du at HOUZZ er et af verdens største sites med boliginspiration? Hopper du derind, bør du lave en kæmpe balje mokka og afsætte en time eller to…. eller tre!

Du finder inspiration til dit næste projekt HER

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS