10 tips til at snyde sukkertrangen

Jeg har længe forsøgt at overbevise min krop om, at den ikke skal have noget lækkert efter aftensmaden. Det er blevet en dårlig vane efter en sød julemåned, herefter kommer sommeren med vin og chips på terrassen og så starter en lang og kold vinter igen. Og det kræver chokolade! 

Det er svært ikke at småsnacke lidt om aftenen! Måske har du det ligesom mig!? 

Jeg forsøger at snyde sukkertrangen med tryggegumi og andre tricks. I delte jeres bedste tips mod sukkertrangen i sidste uge. 

Here we go! 

 1. Børst tænder efter aftensmaden. Det tager fuldstændig sukkertrangen senere på aftenen.
 2. Danskvand med en frisk citronskive og mynte. 
 3. Läkarol – især dem uden lakridssmag. De nupper virkelig sukkertrangen!! 
 4. Lakrids og mynte te (Kunne man måske køle ned og have stående i køleskabet?)
 5. Dadler og nødder 
 6. Sukkerfri bolcher
 7. Æblebåde med kanel (De skal prøves!)
 8. Grøntsager med dip (creme fraishe 9 %) – selvfølgelig holiday! 
 9. Frosne vindruer
 10. Tyggegummi med lakrids og mint – hav altid en pakke liggende i tasken og i bilen.

På falderebet vil jeg lige give mit bedste tip videre. Lav smoothie eller juice med alt godt fra fryseren og køleskabet – og HUSK mynte og frisk lime. 

Et lille glas hver aften er faktisk virkelig lækkert!  

Læste du mit indlæg “15 LIFEHACKS til et sundere liv?”

[sc name=”hilsen” ]

 

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “10 tips til at snyde sukkertrangen”

 1. For mig kan en lækker kop kaffe med mælk også stille trangen til noget sødt. Jeg nupper en koffeinfri om aftenen ????

  1. Her i huset nupper jeg altid en god latte – men synes nu den er sjovere med eeeeet eller andet til! ✨???? Derfor denne liste som i den grad skal testes fra start til slut i den kommende tid! Den med æbler med kanel er virkelig lækker!!!

 2. I stedet for kanel på æblestykkerne så prøv lakrids ????
  Peanut butter til gulerodsstænger og æblebåde kan også anbefales.
  Og hvis du spiser hjemmelavet chokolade uden sukker, så er der intet galt i det ????

  1. Øj manner! Det lyder dælme også lækkert!!! Tænk hvor sund og sukkerlykkelig man bliver – uden overhovedet at spise slik og kager! ????Tak fordi du giver dine super tips videre til os andre! God dag!

  1. Åh hjemmebagt knækbrød! Det har jeg faktisk aldrig prøvet at lave, men det smager jo VIRKELIG lækkert! Det må prøves inden længe! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS