10 ting du ikke vidste om mig

Først og fremmest stort velkommen til alle jer nye på min INSTAGRAM og her på bloggen.

Lad mig fortælle jer lidt om mig.

1) Jeg er opvokset i 8660 og købte i 2009 et 260 m2 CRAZY håndværkertilbud i Århus med min kæreste.

Vi har bygget om alle 11 år og fået to børn midt i byggerodet. En en af stærkeste og lækreste cocktails i mit liv! At bygge om og få børn samtidig er bestemt ikke lutter lagkage, men vi er (næsten) i mål og står stærkt økonomisk resten af livet. Det er dejlig trygt at vide – og jeg er pivhamrende stolt af vores fælles værk!

1+) Jeg er forresten omkring 30 år. (+ 8)

2) Jeg er uddannet folkeskolelærer (dansk, tysk, billedkunst og idræt). Jeg har de sidste 4 år levet af at være selvstændig (contentcreator, influencer, stylist, bloggerdame, Instagramer, konsulent, papirnusserdame, stik-i-rend dreng og hende med de kreative ideer) i min forretning Sabinasverden!

3) Jeg har 3 søstre og føler mig meget heldig! At have søskende er det dejligste i verden!

4) Jeg har to børn ( 5 og 9 år) med min kæreste Anders. Han vil ikke giftes, men vi har “kommet kærester” siden 2007! YES! Det er mange år!

5) Vi har de seneste 4,5 år arbejdet hjemmefra sammen! En af de største gaver til vores familieliv!

6) Min instagramprofil og blog handler om inspiration og især vores byggeprojekter lander herinde med FØR og EFTER billeder. Vi har bygget 90 % af vores projekter selv! Mange af dem af genbrug eller ting fra Dba. Hvis du tør, så kig vores seneste projekt: Vores vaskerum i ruiner! (Ohh god!)

7) Den største grund til at jeg gik selvstændig var friheden til selv at vælge, hvornår jeg vil arbejde! Vi tager fri i ungernes ferier begge to og tager tit en fridag, uden at spørge nogen om lov! Et privilegium der aldrig kan sammenlignes med en stor fed hyre eller materiel lykke.

Selv om det bestemt ikke kun er den dans på roser at være selvstændig, så niver jeg mig selv i armen næsten hver dag for den ekstra frihed vi har sammen!

8) Er er typen, der havde min bacheloropgave klar 14 dage før de andre og kan jeg bedst lide at have styr på tingene, være på forkant både arbejdsmæssigt og med gøremål.

(Imponerede – læser du virkelig stadig med!?)

9) Har aldrig haft svært ved at slippe min rolle som mor og give mig selv frihed og plads til mine veninder, festivaller og rødvinsaftener. Vi deler forældrerollen 50/50 på alle områder.

10)  Jeg er nysgerrig på mennesker og overvejede at uddanne mig til socialrådgiver, men blev rigtig glad for at være lærervikar efter gymnasiet og blev folkeskolelærer!

10+) Jeg drømmer om at bo i et bofællesskab med andre familier, hvor der er plads til at være forskellig, plads til livet og eventyrene også i hverdagene! Hverdagen er den vigtigste del af vores liv!

10++) Min yndlingsfarve er grøn!

10 +++) Karrieremæssigt har jeg lavet kreative film for Panduro, Vissevasse, Tivoli Friheden, Bilka og Kop og Kande. 5 virksomheder jeg er stolt over at kunne have på min kundeliste!

Ligesom alle andres liv er mit liv ikke kun fryd og gammen. Qua mit job som influencer deler jeg små glimt her på bloggen og Instagram foran mange tusinde mennesker hver måned, og skelner mellem privat og personligt indhold. Jeg bruger mine kanaler på sociale medier til at inspirere og sende god energi ud i verden!

Så ingen brok om corona, private fødselsberetninger, lange beretninger om mine børn/parforhold/svigerfamilie, om helt inderste følelser eller private gøremål i Sabinasverden. Det deler jeg med mine veninder og den inderste kerne af familien.

Men alt andet koger jeg ned til små bidder herinde, du måske kan bruge på den anden side af skærmen i dit liv!?

Se mine 50 favoritbilleder og læs om Sabinasverden HER!

TAK FORDI DU FØLGER MED ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS