10 billeder fra vores kajaktur til paradisøen!

At gå rundt i bare fusser på vaniljesukker i 40 graders varme midt i februar – så er jeg i mit helt rette element!

Endelig fandt vi vores paradisø, som klart er rejsens ALLER pæneste og vildeste legeplads!

I forgårs tog vi på kajaktur fra vores resort. Vi har fri adgang til kajakker og har alle fire været på tur et par gange. At sejle afsted på nye eventyr alle 4 i én kajak var en af de ting, vi rigtig gerne ville afprøve om det fungerede i praksis. Og det kan varmt anbefales!

Selv vores lille Emil fra Lønneberg på 1,5 år klarede kajakturene i stiv arm – og har generelt taget de mange nye oplevelser og hotelskift til bravour!

Hun trisser rundt i hælene på sin storebror og stornyder at både Mr. Kiel og jeg er der 100 % fra hun åbner sine små øjne til hun går i seng! Og vi tror, dagens legeplads blev godkendt!?

Ingen af os ville i hvert fald hjem, da solen gik ned!

Den lille øde ø ligger 20 min. kajaktur fra vores Resort! Den er ca. 500 meter lang og et hold meget arbejdsomme mænd var det eneste liv på øen. De var ved at renovere øens eneste Resort! Det vildeste håndværkertilbud jeg har set til dags dato!

Jeg drømmer om at bo sådan et sted bare én nat! Men det bliver nok ikke færdigt i min tid – eller mine børnebørns!

Øen var fuld af gamle koraller i alverdens farver! Vi lod dem selvfølgelig ligge, men i bedste instagramstil måtte jeg lige snappe et par billeder af dem!

Tænk at de har huseret tusindvis af fisk for mange år siden! Øen mindede mig om vores rejse til Filippinerne inden vi fik børn. Helt kridhvid sandstrand med frodig natur så langt øjet rækker! Det krystalklare turkis vand var fuld af søpindsvin og smukke fisk i alverdens farver, simpelthen så smukt!

At sidde lige her og dele et rør “wannabe” pringles med dem man elsker allermest, er faktisk nok til at gøre mig lykkelig i mange mange måneder!

Ingen tvivl om at det var en af rejsens mest fantastiske og smukkeste dage!

Resten af vores (tosset mange!) selfie-/familiefotos fra denne dag holder vi for os selv.

Vi har nu en uge tilbage af vores rejse og nyder at kunne give vores lille familie et break fra hverdagen og nyde det simple liv herude.

Og ja! Det er 100 % egoistisk at proppe sine små børn i en flyver og trække dem ud af institutionen en hel måned! Og ja, vi flytter rundt og oplever en masse nye ting hver dag, som børnene aldrig har prøvet før.

Men vi mærker efter, ændrer planer og lytter til børnene undervejs! Og hvis jeg skal være helt ærlig er det faktisk mig, der har haft brug for pauser og lidt mindre flytteri!

Børn kan meget mere end man tror.

Og er de sammen med mor og far, så er både kajak- og snokletur det fedeste – også selv om man kun er 1,5 og 5 år! ❤️

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS