1 – 2 – 3 advent på 10 min.

Har du styr på årets adventsstage?

Hvis du mangler inspiration til en adventsstage, du kan lave trylle om af ting du alligevel har stående på hylderne derhjemme, finder du 3 bud på virkelig fine og nemme adventsstager i min spritnye juleartikel “Adventsdekoration af dit hverdagsnips” på Houzz.

Her finder du en stilfuld, nordisk og klassisk adventsstage.

Blot et lille tip til dig, der endnu ikke har adventsstagen klar til næste søndag!

Trænger du til at komme i julestemning, kan du bage mine JULE MUFFINS eller komme med ind i min JULESTUE! 

Julen er for længst startet på min INSTAGRAMPROFILhvor jeg dagligt deler små hyggelige glimt af mine juleprojekter og min hverdag her fra DIY-hytten.

FØLG MED ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS