Vores fødselsdagstraditioner og lidt om at blive gammel!

Okay!

Det her føles faktisk rigtig dejligt! At fylde år på en fredag. Tallet er 35 år. Det skræmmer mig ikke en dyt af være tættere på de 40 end 30. Tvært i mod!

Jeg har alt det, jeg kunne drømme om, og vågnede op med fødselsdagsflag i øjet kl. 6.30 til vores helt egne morgenfødselsdagstradtioner!

Jeg skulle egentlig have været på inspirationstur til Portugal med kun 2 andre fra Danmark, fotoevent i København med Samsung, kreativt event hos DIMS i Århus C og sidst men ikke mindst til skønt photoshoot sammen med ROCCAMORE i København. Altsammen i går.

Men jeg har takket pænt nej tak til det hele. Her i huset fejrer vi fødselsdag og har vores helt egne traditioner, som vi værner om. Så alle jobs og (VIRKELIG) fede events er aflyst. Den eksotiske 3 dags luksustur til Portugal er skiftet ud med solskin i Danmark og fødselsdag i haven.

For jeg havde jo fødselsdag igår.

I får lige en lille bid af mine dejlige gaver. Bl.a. et sofabord af valnøddetræ lavet af Mr. Kiel. Jeg viser det frem i næste uge, da det fortjener et helt indlæg for sig selv.

Ikke engang 10 Chaneltasker eller en bamseblød nuttethed med fire poter kan slå den her gave.

Af sønnike fik jeg en terning. Helt ærligt. Sådan en manglede jeg faktisk!

Er den ikke CUTE?

TRADITIONER 

I går havde jeg huset fuld af familiemedlemmer og i aften indtager de 12 skønneste damer i mit liv vores hus. Endnu en tradition jeg har holdt fast i siden jeg flyttede hjemmefra for maaange år siden.

Traditioner gør mig glad og måske lige præcis derfor, er det skide dejligt at blive gammel!

Sådan ser man ud, når man fylder 35 år! Rynker efter barnets 14. sygedag med skoldkopper og lettere nusset paryk. Og ja. Det er et fødselsdagstog, I kan spotte omme bag ved. Endda med lys i og tallene 35.

Næste år tror jeg, jeg bytter 3 tallet ud med 2. Omvendt er det jo bare tal. Man bestemmer selv, om man vil sætte bremsen i, eller om man vil leve som en på 25.

…. og det har jeg tænkt mig at gøre netop i aften!

Rigtig god weekend! Nyd den sammen med dem I elsker at hænge ud med!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Vores fødselsdagstraditioner og lidt om at blive gammel!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS