VIND EN LABELPRINTER

Annonce for Brother Nordic

DSCF0755I er simpelthen så mange der har spurgt til min nye labelprinter CUBE fra Brother, så jeg har fået lov til at udlodde en til jer her på bloggen!

YES! Du kan vinde din egen labelprinter ♥

Til jer der ikke har læst om min nye bedste DIY-ven, kan I tyvstjæle 10 nemme gør-det-selv projekter og læse mit seneste indlæg om den nye CUBE i indlægget Skab orden i dit hjem med en CUBE.

Den er genial! 

Cube kan printe satinbånd, stoflabels og labels ud i alverdens farver på no time og er virkelig nem at betjene.

Deltag i konkurrencen

For at deltage skal du blot skrive, hvilket projekt du vil bruge din CUBE til hjemme hos dig i kommentarfeltet.

Gid jeg kunne give jer allesammen en CUBE – for den gør virkelig hverdagen nemmere og meget sjovere!

Vinderen er trukket og blev: Katrine Cardellino ♥ Vil du kontakte mig på mail: sabina@sabinasverden.com

Kan vi så blive enige om, at man ikke kan leve uden en CUBE?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

262 kommentarer til “VIND EN LABELPRINTER”

 1. Uha der er SÅ mange ting ! Jeg elsker labels til alle mine små kreative dippedutter og min har efterhånden snart 20 år på bagen og har ikke så pokkers mange muligheder ????????. Sådan en fin en ville være optimalt til fest, jul osv. OG ikke mindst til alle mine kasser, som jeg elsker at dekorere men aldrig kan huske hvad er i ????????????????. Og så lige en smut i mine drenges tøjskabe, labels på hylderne og så kan de ikke påstå at de ikke ved hvor tøjet skal ligge ????????????????. Krydser mine fingre

 2. Den vil jeg gerne vinde til min datter på 12 år til hendes hobby værelse ❤️???? Hun vil elske at have den når hun laver skønne gaver til veninderne❤️????

 3. Jeg ville bruge den smarte printer til at få styr på min teenagers værelse 🙂 Han har brug for noget struktur men kan ikke helt overskue det. Han har autisme, så det kunne være lækkert at hjælpe ham til et mere moderne system der er visuelt, og som giver mening for ham ????

 4. Sandra Eileen Christiansen

  Jeg er blevet stærkt inspireret af dit brug af labels på bloggen, så jeg ville bruge sådan en fin printer til blandt andet til at lave personlige bånd til gæsterne til vores bryllup og det vil uden tvivl også blive flittigt brugt at min nyfødte søns tøj! Det er vist kun fantasien, der sætter grænser med den i hånden ????

 5. Jeg har et barn i 0. klasse og 3 i børnehave, alle 6 på matriklen roder helt sindsygt. Jeg har ingen anelse om hvor mange timer ugentligt vi bruger på at panikke over manglende vanter/huer/nøgler/kuglepenne/etc, men jeg er næsten helt sikker på at en sådan labelprinter ville revolutionere vores hverdag!!

 6. Jeg vil elske at vinde den – jeg er en kæmpe scrapper – og har så mange kasser, æsker m.m. med alle mine dejlige materialer i. Der kunne virkelig godt bruges at der kom lidt mere struktur på alle mine sager. Og fornemmer at dette vil være den helt perfekte løsning. Ha’ en fantastisk dag, Annette

 7. Pernille Alstrøm

  Orv- det er jo slet ikke til at vælge. Men især labels maskinen til pigernes tøj er jo for sej. Jeg vil også elske at kunne lave lidt orden i vores køkken, ved at sortere diverse ????

 8. Vil bruge den til stort set alt, men også til at mærke vores tøj, sådan at mand og børn også kan ligge tøj på plads til de rigtige personer.
  (4 børn i huset) + en mand 😉

 9. Den skulle helt sikkert bruges til at få orden på mine kreadimser og til at få lavet fine bånd til gaver osv

 10. Jeg vil gerne bruge en CUBE til at organisere mine hobby artikler samt til som navnetag på på mit striktøj til børnene:D

 11. Ohhhhh den er jo genial – TAK fordi du viste mig den. Den skal bruges til krydderier, shampoo, mapper, noter, åhhh yes på tøj (med tvillinger et must), på gaver, på kreaskuffer, genbrugskasser/sortering, skuffer, billederammer, osv osv – altså er der noget man ikke kan bruge den til???
  Håber SÅ meget jeg vinder

 12. Line Kragh Fredberg

  Uhh vi står midt i en flytning, som nyder på oprydning i diverse kasser, skuffer osv. Så den være være helt perfekt netop nu ????????

 13. Jeg kan da overhovedet ikke begrænse mig til et område ift brug af de skønne labels ????
  Men i køkkenet ville jeg skabe orden og overblik med strimler på glas og bøtter på bordet og skabe/skuffer.
  Og er ret sikker på, at den hurtigt ville sniges ind på døtrenes værelser, til labels på kasser, bokse, glas og andet opbevaring – og på fine kort og andre kreative påfund ????????
  Vi krydser fingre og tæer for held i vores retning ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 14. Må man kun sige én ting? Det er muligt 😉
  Der er så mange ting, jeg gerne vil bruge den på: DIY kort, til at sætte på kasser, glas, mapper osv., så der kan komme lidt orden på sagerne og meget mere 🙂

 15. Jannie Thy Sørensen

  Det første den skal bruges til er at fylde min søns højdemåler, med gyldne mål i det første år. Derefter til at skrive på diverse krydderier, mapper, kasser.

 16. Camilla Frederiksen

  Den ville være fantastisk at vinde til at få orden på køkkenskabene, labels ville gøre det hele mere overskueligt. Og så til alle min datters krea-ting, hvilket overblik det kunne gi ????

 17. Julie H. Nielsen

  Den lyder genial! Jeg vil starte med at bruge den til at få bedre orden i køkkenskufferne… og derefter vil jeg nok bruge den til ALT hvad der kan sidde en label på 🙂

 18. Det skal så meget være de kommende dåbsinvitationer og bordpynt.
  Perfekt måde at skabe en speciel og personlig stemning ???????? Det er dælme dusme smart!

 19. Alle mine krea-ting trænger til at blive ordentlig systematiseret. Og så kunne det være vildt cool at lave satinbånd til at sy på/i tøjet ????????

 20. Nøj den gad jeg godt vinde ! ????✨???????? Jeg vil bruge den til vores bryllup til sommer❤️ Men først og fremmest til at få orden på en masse kasser og krydderier ????????

 21. Jeg er et mega ordensmenneske, så jeg bruge den til en masse, men jeg ville nok starte ud med at bruge den på satinbånd og lave fine kreative ting til vores bryllup senere på året ????????????????????????????????????????????????❤️❤️

 22. Jeg er et mega ordensmenneske, så jeg kan bruge den til så mange ting ???? Men jeg ville især bruge den på satinbånd og lave så fine detaljer til vores bryllup i august ????????❤️❤️????????????????????????????????????

 23. Kun være fantastisk hjemme hos os da vi er flytte i hus kun være lækker kun fine vores ting Især vores julepynt 8 kasser ????????‍♀️???????? min børn pyndt også

 24. Der er så mange muligheder. Bordkort til min datters konfirmation, navn i min datters showtøj så det ikke blandes med kammeraternes, krukker og kasser med div….????????????????

 25. Der er så mange muligheder. Bordkort til min datters konfirmation, navn i min datters showtøj så det ikke blandes med kammeraternes, krukker og kasser med div….????????????????

 26. Den skulle bruges til at trykke fine mærker dr kan sættes i mine hjemmestrikkede sager til både mine drenge og mig selv ????????????????????

 27. Til at trykke smukke mærker til st sætte i mine hjemmestrikkede sager til både mine drenge og jeg selv ????????????????????

 28. Jeg vil bruge den til at skrive navn på min lille datters ting, samt at skabe systemer for de større unger????????

 29. Uh…. Den vil jeg bruge sammen med min datter til konfirmations indbydelser, bordkort osv. Efter konfirmationenen skal den bruges til alt hvad jeg kan komme k nærheden af at bruge den til….????????????????

 30. Jeg skal helt klart bruge den til at hold styr på børnene ting. Måske er det ønsketænkning, men hvor kunne det være fedt hvis de selv kunne hjælpe lidt mere til 🙂

 31. Jeg vil sætte labels på alle kasser og hylder i legeværelset ☺️ Og lave navneskilte til børnenes nye overtøj ????????????

 32. Jeg vil forære den til min datter, der snart bliver 10. Hun er simpelthen så kreativ og har altid gang i en masse diy-projekter. Jeg er sikker på, hun vil elske at kunne sætte labels på alle sine kasser – og finde anvendelsesmuligheder, jeg slet ikke har tænkt på ????

 33. Åhh jeg vil bruge den til rigtig mange ting for at få overblik, men også på tøj og satinbånd. Den lyder virkelig lækker????????????

 34. Åhh jeg vil bruge den til rigtig mange Ting, især til tøj og satinbånd. Den er virkelig fed????????

 35. Den vil jeg bruge til at få organiseret diverse krea kasser ????
  Og lave fine bånd til små glas med hjemmelavede sager ????

 36. Michele Koester

  Vi er igang med at renovere kælder, så den skal bruges til at få orden i alle tingene dernede ????.. Til sommer skal vi have nyt køkken, og der er jeg sikker på den også kan bruges til at få orden i alle sagerne!

 37. Åh, hvor lækkert. Jeg har et køkkenskab, der virkelig trænger til lidt orden. Og så vil jeg da elske at gøre gaver endnu mere personlige.

 38. Hvis jeg vinder vil jeg give den til min mor, så hun kan printe stropper og navnemærker til alt det tøj hun syer og strikker til mine børn ????????

 39. Så for søren den er smart! Hjemme hos os skal den bruges til at sende ‘save the date’ invitationer ud til alle som skal med til vores bryllup! Klart med inspiration fra det her opslag ????

 40. Åhr jeg ville elske sådan en ❤️ Og få styr på alt på vores kontor og drengenes værelser ????????????

 41. Uhh må ha sådan en, det er jo alt det jeg har ledt efter????
  Skal aldrig mere købe mærker til døtrenes tøj, madkasser mm (og de kan laves om fra gang til gang!!)
  Sætte på alle kasser så manden også kan finde ud af hvor det skal ligge i køkkenet????
  Og ikke mindst – GENIALT at kunne lave silkebånd til jul, til kager, bordkort mm mm mm????❤️????

 42. Uhh må ha sådan en, det er jo alt det jeg har ledt efter????
  Skal aldrig mere købe mærker til døtrenes tøj, madkasser mm (og de kan laves om fra gang til gang!!)
  Sætte på alle kasser så manden også kan finde ud af hvor det skal ligge i køkkenet????
  Og ikke mindst – GENIALT at kunne lave silkebånd til jul, til kager, bordkort mm mm mm????❤️????

 43. Jeg vil først og fremmest bruge den til at lave labels til børnenes tøj.
  Derudover skal den bruges til at lave fine bånd til at vores krea gaver til familien.

  Og så er jeg sikker på den også vil blive brugt til at skabe orden i skabe og skuffer ????

 44. Uha min kontor/hobbyrum ville helt klart nyde godt af den sidste finish. Og hvor er det smart med print på satinbånd. Det er perfekt til hjemmelavet værtindegaver 🙂

 45. Jeg skal som det første, sætte labels på alle børnenes legetøjskasser, og så skal der navnemærker i deres tøj ????????????????

 46. Bemærkning i mit kreative Værksted samt til når jeg sylte og det være fedt at kunne sætte nogle fede mærker og bånd

 47. Jeg vil gerne have styr på mit kreative rod, så det er nem at overskue hvor mine materialer og værktøj er. Dette skal gøres igennem en opbevaringsløsning, der indvolvere kasser og LABELS! ????????❤️

 48. Det er virkelig et Drømmeønske, jeg elsker at ha’ styr på tingene.
  Første projekt vil være et bånd til en hat, hvor der skal stå
  “Beauty is in the detail”
  ????????????

 49. Jeg ville bruge det i forbindelse med vores bryllup til september. Enten til invitationerne eller bordkortene????????????

 50. Katrine Cardellino

  Åh, mit DIY kaos er endelig blevet organiseret, jeg ved bare ikke hvad der er i hvilken kasse – mangler flotte labels <3
  Jeg kan også hjælpe min søde søster med at lave fine ting til hendes bryllup i august, måske fine bordkort.

 51. ALT – den er jo genial! ???? Vi skal have lavet nye børneværelser, så ville helt sikkert bruge den til at holde styr på alle deres ting og har en drøm om at gøre vores kontor mere lækkert og overskueligt, så DIY-projekterne bliver nemmere at gå til ????????❤️

 52. Jeg er endelig blevet færdig med et to år langt renoveringsprojekt sammen med lin kæreste – så nu begynder vi at kunne indrette os ???????????? CUBE ville jeg bruge når jeg endelig skal have alle vores ting ud af flyttekasser og så plads i vores nye hjem – det vil være en KÆMPE hjælp til at få orden i det hele ❤️❤️❤️

 53. Rikke Vestergaard

  Ville elske at vinde den. Mine unger kalder mig i forvejen for dymo-mor, så ville fortsætte med at sætte labels på alle vores ting????❤️

 54. WAUW!!
  Jeg er ved at indrette et kontor/kreaværelse og det kræver oprydning og struktur. CUBE labelprinter vil virkelig være en hjælpende hånd for at ENDELIG få styr på værelset, som idag bruges til opbevaring…

 55. Det ville da være den perfekte fødselsdagsgave til mig selv ???????? For jeg har nemlig fødselsdag d 18 februar ???? Jeg vil helt sikkert bruge den til mine opbevaringsglas jeg har i køkkenet. Tænker også jeg kommer til at bruge den i vores skur når vi skal have lidt system i tingene der ude ????

 56. Amalie Pi Grinda Melby

  Mit første lille DIY projekt med CUBE, skal være labels der skaber overblik over alle mine DIY-grej ????

 57. Ville starte i værkstedet og så derefter resten af huset, så min udsendte mand kan finde tingene , han kommer hjem efter et halvt år i Afganistan. Han kunne ikke finde tingene inden han tog afsted, så det vil give ham mulighed for at finde tingene uden at skulle sprøge mig????????????????

 58. Den skulle bruges til, at skabe orden i alle vores ting i vores nye hus, så alle kan finde det de skal bruge.

 59. Maria Schneekloth

  Jeg ville bruge den til at lave flotte mærker til det tøj jeg syer til min datter. Men også til navnemærker til tøjet.
  Tænker også den ville være smart til mærke perler og diverse andre sager på vores kreaværelse????????????????

 60. Louise S. Dachet

  Allerførst til at få et bedre overblik over alle vores krydderier – og derefter til alt andet. ????

 61. Jeg vil bruge den til mange ting her hjemme. En af tingen er at lave skilte til mine dåser og krukker i køkkenet.

 62. Overblik over alt i mit lille køkken, så børnene også kan finde rundt i det, derefter børnenes tøj!!! ????????????

 63. Anne Camilla Laursen

  Jeg ville elske at bruge den til min kommende mands og mit bryllup næste år. Det ville være en fantastisk hjælp – både til bånd i forbindelse med invitationerne og til bordkort ????????????????????????????????????????

 64. Dorthe Mortensen

  Åhhhh, når man har 3 store drenge, og nu har fået 2 smækre niecer på 3 og 6 – tjaaaa, så skal de bare max forkæles med små pakker med de smukkeste labels og personlige bånd! ???? De vil ELSKE det – og det vil jeg også ????????????????

 65. Malene Jørgensen

  Den skal bruges til at lave flotte invitationer til vores kommende datters barnedåb ????????????????

 66. Helt klart mine køkkenskuffer og skabe, hvor alt er i krukker og glas og det er altså ikke så fedt af få byttet om på sukker og salt (som er sket et par gange…) 😉

 67. Dorthe Mortensen

  Åhhhh, når man selv har 3 skønne store drenge, som ikke gider sådan noget og så bliver beriget med 2 smukke niecer på 3 og 6 år….????????????????
  De skal have de fineste små pakker hyllet ind i de smukkeste bånd, med de vildeste og fineste personlige tekster… ????????????????
  Glæder mig allerede til at bruge løs af den ???? og hvem ved – måske får drengene også en lille hilsen fra mor på et tidspunkt ????????

 68. Charlotte Svejgaard

  Hvor er det en smart maskine! Allerede tilføjet min ønskeliste, så ville da være helt perfekt at vinde den ???? Jeg er en flittig bruger af min DYMO, men denne maskine er jo både hurtigere og har langt flere anvendelsesmuligheder. Jeg skal helt sikkert prøve at trykke på noget satin bånd til en festlig lejlighed. Og organisering bliver jeg nok aldrig færdig med, smart at den også kan bruges som en navnelap i tøjet. Klart must have maskine ????????

 69. Jeg vil bruge CUBE til at lave personlige fotobøger fra alle de rejser jeg har været på. Det er hyggeligt at kigge i et fotoalbum og mindes alle de gode oplevelser ☀️

 70. Den kunne bruges til mange ting hjemme ved os ????. Madkasser, pigernes tøj, til kasser med legetøj. Og organisering af mine kreating ????

 71. Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil bruge den på toppen af alle vores beholdere, som vi har vores mad i. Er så træt af at tage den forkerte ingrediens op af skuffen 😛

 72. Der er så mange projekter. Jeg ville lave labels til vores krydderiglas (lige pt står det med sprittusch). Personlige indpakninger med fint bånd. Hårsløjfer til pigerne. Labels til de hvide opbevaringskasser i skabet etc

 73. Vi vil bruge den til vores tvillingepigers konfirmation her d. 9. Maj, både til bord og menukort, men pigerne vil også lave små lykkeposer til de børn der skal med, så vil det være fint med bånd på????????

 74. ???? Jeg er vild med denne labelprinter. Har i forvejen laves på mange ting. Vil være perfekt at kunne printe efter behov. Til hverdag skal den bruges til børnenes ting og tøj, samt på alle bøtter i køkkenet. Men der hvor den virkelig skal gøre en forskel det er til at få styr på alle kasser og skuffer i værkstedet, så både kæresten og jeg kan finde det man gik efter. ????

 75. Stephanie Wallace

  Jeg ville organisere badeværelses skabene herhjemme. Det er uoverskueligt, når det bliver stablet oven i hinanden og lables ville være perfekte her til! ????????

 76. Først og fremmest ville jeg bruge den til mine egne personlige stoflabels. Jeg skal være moster – så min smukke søster skal forkæles med en masse lækre hjemmesyede ting til baby ❤️

 77. Alexia Søe-knudsen

  Uha… den ville da bare gøre livet så meget nemmere????
  At bo i et hus med tre hankønsvæsner, gør generel orden og oprydning, til en total udfordrende og uoverskuelig daglig opgave!
  Der vil på ingen måde være tvivl om hvor ting bør være, når det sættes lidt i system.
  Så vil helt hundrede give mine hankønsvæsner en gladere mor og endnu skønnere hustru❤

 78. Ville bruge den til at få lavet mange flere DYI gaver og så vil jeg vildt gerne have købt glas og lavet labels til alle basisvarer i køkkenet. Og ja kunne blive ved ????

 79. Jeg vil bruge den til at organisere i vores nye hus, hvor målet er at få mere orden og styr på tingene, så hverdagen bliver nemmere og der er mere tid til nærvær ????

 80. Marie-Louise Due

  Aj, hvor er den genial. Jeg elsker alt med indpakning og bånd. Har kasser med lækre bånd – så vil gøre min gaveindpakning endnu mere personlige med denne mega fede labelprinter! ????

 81. Jeg ville elske at sætte label på bøtter, krukker og kasser overalt i hjemmet. Tænk at kunne gøre det ????

 82. Ååååh lad mig vinde! ???????? der er så mange ting den skal bruges til. Med lidt inspiration fra dette opslag skal den da starte med at lave små bryllupsgaveposer med satinbånd til vores gæster. Derudover skal den selvfølgelig hjælpe med at holde orden i mine krea-ting, som alt sammen lige nu ligger i en stor pose ????????

 83. Anita Søhus Nørnberg

  Jeg vil bruge den til at at lave labels med når jeg pakker ind. Jeg laver selv porcelænskeramik og det kunne se så smukt ud på pakkerne jeg sender ud – hvis de var dekoreret med sådan nogle fine labels❤️

 84. Jeg vil bruge de fine labels når jeg skal pakke gaver ind. Jeg laver porcelænskeramik – og det vil se mega fint ud med de fine labels på pakkerne når jeg sender mine ting afsted❤️

 85. Jeg vil helt sikkert bruge den til “projekt baby”. Jeg venter en dreng til maj. Jeg tænker derfor den vil være nyttig til at sætte mærker på alle de kasser med skønne ting og tøj på hans værelse. Derudover kunne jeg godt bruge den til mine Erik kold bøtter så jeg er fri for at hive dem op af skuffen for at se hvad der er i dem ????????????

 86. Vil bruge den til at skabe orden i både køkken, forråd, ungernes ting, madkasser osv osv. ????????

 87. Jeg vil bruge den til at skabe smuk orden på min 10 årige datters nye værelse????❤️????❤️????

 88. Anne-Mette Thomsen

  Jeg ville bruge den til gaver og bare generelt til at få styr på mine kasser med mad i køkkenet og hobby ting ☺️????????

 89. Den skal bruges til navnemærker til børnene, når jeg dekorerer mine gaver og til at organiserer herhjemme. Forsøger troligt med en dymo, men det tager sku sin tid. Elsker når der er overblik over indretningen og så med alle de muligheder ????????????????

 90. Den skal bruges herhjemme til at få orden på rodet ???? og så skal datteren starte i skole, så der er sikkert en masse ting der efterhånden skal navn på ????
  Satinbåndet er så fint til at lave små gaveposer med

 91. Ann mydske møller

  Den skulle bruges til opbevaringsglas i køkkenet, ungernes skuffer til tøj/legetøj, mit strik, gaver, kasserne i bryggers – ughhh jeg kunne blive ved;) forudser min mand bliver træt af at få labels på alt i hjemmet????????????

 92. Sussie johanne Brandt

  Seriøst, jeg ville elske at have den til mit dødsskab- skabet der har en forholdsvis lille låge men er dybt som jeg ved ikke hvad. Der trænger seriøst til overblik. Hjææælp.

 93. Åh spørgsmålet er nok mere hvad den IKKE skal bruges til ???? har længe gerne ville skabe orden i køkkenet, min datters tøj skab, gaver, kreatingene… Men så skal min kæreste og jeg også giftes om forhåbenligt ikke så længe, så tænkte at den også kunne give et personligt touch til indbydelserne ????

 94. Jeg ville bruge alle dens egenskaber til blandt andet organisering i køkkenet, søde personlige hilsner på silkebånd, mærkater til hjemmesyede gaver og alt hvad kreativiteten ellers kan begære. Enhver diy kvindes drøm!

 95. Den skulle bruges til en masse fine mærkater i stue og køkken, samt på hjemmelavet (værtinde)gaver. Den ville bringe stor lykke.

 96. Den skal bruges til alt fra glas med hjemmelavede kompotter, mayoer osv. til at lave navnemærker i min datters tøj og mit arbejdstøj. Ja alt. Vi skal have labels på det hele, hvis jeg vinder sådan et vidunder ????♥️

 97. Den skal i brug, når vi om lidt skal lave børnenes legeværelse, så der kan komme styr på perler og andre små dippe-dutter ????

 98. Min strukturede hjerne ville elske, at få muligheden for, at bruge sådan én! På skuffer, bøtter, dimsedupper – og ikke mindst til at lave fine bånd til mine gennemsigtige værtinde-godte-poser ♥️

 99. Jeg vil bruge den til min søns tøj – der er den jo genial! Men må være ærlig, den vil blive brugt til 100 andre ting; alle mine kasser med krea-ting, krydderiglas, min kærestes kasser med alverdens værktøj, til kasserne med motoriklegetøj osv. Og muligvis også til en stor kommende begivenhed for mig og min kæreste! 😉

 100. Vi er i gang med den helt store renovering og sammenlægning af 2 lejligheder, og vil elske at kunne få styr på alt ligefra legetøj til køkkenting og toiletsager. Den vil gøre lykke og skabe ro i mit hoved ????????????

 101. Jeg skal virkelig snart have styr på min søns legetøj. Har endelig fundet kasser der passer til både lego, plusplus og hans krea-ting. Det vil være perfekt at kunne printe labels med de forskellige kassers indhold for et bedre overblik. Jeg krydser fingre????????????????????????

 102. Karen Christensen

  Jeg vil bruge den til børnenes tøj, mærke glas i køkkenet, og så vil jeg selvfølgelig også prøve at lave fine bånd til gaver

 103. Ihh der er så meget jeg kan bruge sådan en til og er helt sikker på at nu 7- Årige datter også vil knuselske den. Hun leger så meget med ord og bogstaver og har kasser til hendes legetøj som mangler labels.
  Hvis jeg skal nævne en ting må det være til at skabe et bedre overblik i mit kolonialskab.
  Krydser fingre for at vi vinder da den vil gøre glæde for hele familien

 104. Det ville være en præmie for hele familien. Jeg ville bruge sådan en lækker sag til at skabe et overblik i mit kolonialskab. Min 7-årige datter Elsker at øve sig på bogstaver og ord så er sikker på at den vil være et hit for hende også bla til hendes kasser med legetøj

 105. Jeg savner virkelig, at alt har en fast plads herhjemme ???? Jeg vil bruge labelprinteren til at få skabt overblik i hele hytten – og så vil jeg bruge den til at gejle fødselsdagsgaver, kort mm ????

 106. Jeg vil til en start bruge den i mit køkken, så det kan komme styr på krydderier og meltyper i forskellige glas og bøtter.

 107. Den lyder helt fantastisk. Jeg vil starte med at bruge den til at få bedre orden i mine køkkenskuffer og skabe.

 108. Navnemærker til ungernes tøj ???? og orden i krydderiskuffen. Og, og, og….
  Den skal bruges til mange ting ????

 109. Mit første projekt (ud af mange) ville helt klart være at lave labels på de små genopfyldelige shampoo/sæbe flasker jeg har i min toilettaske. Har for nyligt prøvet at fjerne makeup med det der viste sig at være en krøllecreme til håret! #sværtatseforskelnårdetaltsammenerhvidtogflydende#donttryitathome!! ????????????

 110. Uha min krydderiskuffe skriger efter orden. Derudover er vi ved at lave min datters værelse fint, hun er lige blevet 13 og vi kunne lave så meget fin orden med sådan en label maker????

 111. Altså foruden stryge mærker i vuggestue tøjet ????
  Så vil jeg lave kort og bordkort. Og alt muligt andet!
  Samt min originale dymo er lige gået i stykker ????????????

 112. Uhhh ja hvad skulle den ikke bruges til???? skal have organiseret alle mine krea ting og de skal da ha’ de fedeste labels, min datters madpakker til børnehaven skal have navn og stue på. Jeg elsker selv at pakke gaver flot ind så det ville være prikken over i’et at kunne komme et costume made gavebånd på med søde budskaber. og krydderierne i køkkenet har jeg længe drømt om skulle i flotte ens glas med tekst på:) så mulighederne er uanet☺️

 113. Vil bruge den til mange ting! Først og fremmest vil jeg gøre mit køkken mere overskueligt med label på bøtter.
  Dernæst vil jeg prøve at lave et satinbånd med navn, som måske kan syes fast i hjemmestrikket trøjer. ????

 114. Jeg vil bl.a. bruge den til min bullet journal, til gaveindpakning og til opbevaringsglas, ja og meget meget mere.

 115. Jeg vil bl.a. bruge den til min bullet journal, gaveindpakning, opbevaringsglas og kasser, samt maget mere. Virkelig en lækker maskine som har mange formål

 116. Vil bl.a. bruge den til in bullet journal, gaveindpakning og opbevaringsglas og kasser, samt meget mere. Virkelig en lækker maskine med mange formål

 117. Jeg ville først bruge den til at lave mærkater til tøjet- også skulle børnene helt klart være med, de ville synes det er en fest selv at kreere mærkaterne.

 118. Jeg vil elske at vinde en labelprinter, så jeg kan får styr på alle mine materialer til at lave kort/Scrapbooking.
  Desuden trænger mit køkken til en ordentlig omgng oprydning/sortering, hvor den ville være guld værd ????????????????????

 119. Nina Fink Isaksen

  Hej Sabina????
  Jeg vil bruge den til mine nye øko printede merino uld tørklæder og bluser. Så skal der stå “finurlige finesser” ???? på labelsne og sættes i min nye prøve kollektion. Jeg har også nogen kasser til tråd hvor der skal stå farverne uden på????????
  Åh jeg håber på at vinde????

 120. Iben Albrecht Isaksen

  Hej Sabina????
  Jeg er begyndt at strikke og sy så det kunne være fedt at sætte mærker på mit tøj. Jeg ville også bruge den til mine krukker så jeg ved hvad der er til hvad. Jeg elsker at være kreativ så det kunne være fedt også at få nogle mærker på mine kasser til alle mine ting så der kommer mere orden i det. Er i gang med at lave en scrapbog til min moster så det ville den også være dejlig ting at bruge den til.

 121. Iben Albrecht Isaksen

  Hej Sabrina????
  Jeg er begyndt at strikke og sy så det ville være fedt at sætte mærker på. Jeg elsker også at være kreativ så det ville være dejligt at have mærker på alle mine ting. Jeg laver også en scrapbog til min moster så det ville også være dejligt at bruge den til det. Uha så mange ting man kan bruge den til!❤️

 122. Trine Hald Holmsgaard

  Jeg skal giftes næste år og den der save the date er jo genial???? Hvis jeg er så heldig at vinde skal jeg helt sikkert igang med det!????????????

 123. Jeg vil bruge til de fire arkivskabe nede i kælderen, hvor skufferne er fyldt op med diverse kreative ting, ledninger, kagedåser mm. Men når vi skal finde noget åbner vi altid fire skuffer for at ramme den rigtige.

 124. Jeg har svært ved bare at vælge et projekt, men hvis jeg skal vælge må det være at lave flotte labels til mine kreating.

 125. Uhhh… Som “kontoartikelfetischist” ville det bare være fantastisk at få sådan en CUBE labelprinter. Jeg ville bruge den til fødselsdagsbrunch-invitationer til min fødselsdag i marts samt at få lidt bedre styr på mine krea ting i mit “gaveindpakningsværelse” hjørne i stuen❤️

 126. Jeg skal i gang med en stor oprydning, og sætte system i en masse ting, og så ville det være genialt med en CUBE. Så det er et stort ønske ????????????

 127. Øj den ville jeg gerne vinde til vores ekstra værelse, der skal indrettes til Krea rum så både jeg selv og mine børn kan få glæde af det. Jeg tænker den kan bruges til alt fra labels der skaber orden til gaver, krydderier osv.

 128. Jeg skal i gang med en stor oprydning, så en CUBE vil være helt genialt, til at få system i tingene ????????????

 129. Uh det lyder til, man kan bruge en CUBE label printer til mange spændende ting. Den skal helt sikkert bruges til en masse projekter, hvis jeg er heldig at vinde. Den skal bl.a. hjælpe mig med at skabe orden uden i køkkenet, så vi alle kan finde det vi leder efter i skabe og skuffer ????????

 130. Den skulle bl.a. bruges til at afslutte mit projekt på kontoret med navne på kasser og brevholdere. Oveni vil det være en kæmpe hjælp til at organisere mit kreaskab og så skal der printes bånd med særligt søde hilsner til diverse gaver i løbet af året

 131. Vi er i gang med en større oprydning på kontoret , kunne se masser af steder hvor den ville bringe orden på kasserne med lækre bånd, kasserne med krea- tuscher, osv
  Og så ville jeg anskaffe mig nogle bånd og printe navnelabels til min søns børnehave-tøj. Specielt de små strikvanter bliver bare væk uden navn i.

 132. Vi overtager vores nye hus 1/3, så printeren skulle bruges til at organisere alle vores ting på en pæn og lækker måde ✌????
  Ville selvfølgelig også bruge den til at lave fine og personlige pakker, med lækkert bånd ????

 133. Øh til alt!! Har aldrig ejet en dymo eller lignende, og har altid ønsket mig en!!
  Så alt vil få en omgang ????????

 134. Jeg ville blandt andet bruge den til at få styr på mit kontor på mit nye job og til alle mine krukker i min køkkenskuffe. Den er da så lækker. Håber det bliver mig.

 135. Den ville jeg bruge til alt muligt: tøjmærker til min søn, mærker på kasser og mapper, små søde beskeder på værtindegaver og andre kreative ting, hvor jeg hidtil har brugt en gamle dymo ???????? Den står højt på ønskelisten ????????????????

 136. Synes der er så mange projektet den kan bruges til herhjemme???? Mærkning af ungernes tøj, alle bøtter i køkkenet og så har jeg lige se at vores navne på postkassen er væk????

 137. Ville bruge den til at skabe overblik dels over alt mit garn og dels alle mine mange tilbehør til bagning – evig udfordring ????
  Så tænker en Cube kunne være startskuddet til af komme igang ????????????

 138. Kathrine Nørgaard Hansen

  Den skal bruges til at sætte labels på alle mine glas, dåser og flasker i mit DIY viktualerum. Det vil blive prikket over i’et. Jeg krydser finger for det bliver mig der er den heldige vinder.

 139. Kathrine Nørgaard Hansen

  Den skulle bruges til at sætte labels på glas, krukker og dåser i mit DIY viktualierum. Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder ????????

 140. Jeg vil bruge den til at sætte mærker på kasser, mapper, bokse og hvor vi ellers opbevarer ting til DIY projekter. Det er vist nødvendigt når man bor to kreanørder i en lille lejlighed????

 141. Jeg vil bruge den til mit bryllup i år- til posen med små overraskelser på alle gæsternes værelse på Skjoldnæsholm.
  DET giver lige nøjagtigt det EKSTRA????????

 142. Den skal bruges til og få styr på mit nye kontor/ krearum, så er det da lidt nemmere og finde alle sine ting.

 143. Christina Nielsen

  Uhhhhh ville være perfekt til at kunne skrive navn i mine børns ting til skolen og børnehaven så deres ting ikke forsvinder ????????

 144. Trine Nymann Kristensen

  Den skal bruges til at sætte labels på mine kasser i mit opbevaringsrum samt til at sætte små bånd på gaver og lignende????

 145. Den skal bruges til at få overblik og gøre tingene nemmere med en label, men også at sætte lidt kulør på hverdagen med sådan en fætter. Jeg er startet på barsel og har inden fødslen bygget rede og sorteret, ryddet op og smidt ud til den store guldmedalje og der ville denne være perfekt at få styr på hvad der er i hvad og hvilken kasse osv. Men også ungernes tøj er jo så genialt at sætte navn i. Har helt vild optur over denne cube maskine.

 146. Den skal bruges til at få overblik over diverse ting og sager. Er startet på barsel og inden fødslen fik jeg sorteret, smidt ud og organiseret vores hjem ???????? Så nu er det dejligt med et ryddelig hjem og som kan overskues og hvilken denne maskine hvis funktion vil få en kæmpe betydning så man ved hvad der er i hvad og hvilken kasse. ???????? Men også at sætte lidt kulør på hverdagen og festlige lejligheder nu når den egentlig kN så meget ???????????? Ungernes tøj skal der også være styr på og denne er jo pisse smart og det at man kan gøre det selv og ikke selv skal til at købe navnemærker..

 147. Den ville være perfekt til at få styr på mine kasser, og elsker at den kan bruges på mange kreative måder????

 148. Er tosset med satanbåndet til gaver og bordkort og tøjmærkerne til Sønnens børnehave-garderobe????????

 149. Den skal bruges som fine bånd på vores krea diy gaver. Til sortering og oprydning.
  Og til vores bryllupsinvitationer.
  ❤️
  ❤️
  ❤️

 150. Først skal der skabes overblik på min datters værelse. Hun er 5 år og går meget op i at skrive bogstaver.
  Derefter skal mine venner og veninder fremadrettet have meget personlige gaver ♥️

 151. Jeg ville bruge den til at lave smukke bånd til min søsters brudebuket. På båndene skal der stå navne på den, hun har mistet (bl.a. hendes far), og på den måde har hun dem alligevel med til bryllupet.
  Ville blive så lykkelig, hvis jeg kunne give hende sådan en smuk gave♥️♥️♥️

 152. Den skal bruges til mit lille hobbyværksted i kælderen. Det trænger gevaldigt til lidt oprydning og en kærlig hånd????

 153. Jeg ville bruge Cube’en til at få orden på mit garn og mine bageingredienser. Bringe overskuelighed over alle disse sager. Og mon så ikke jeg har et par drenge der synes det vil være fedt at få mærker på deres sorterede Lego. Og så vil jeg glæde mig til at få ideer med alle de funktioner Cube’ en har.

 154. Jeanette Fisker

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så bliver den en gave til min mor som syer og strikker til børnebørnene og familien andre små børn i stor stil. Hun fortjener sådan en fiks maskine så hun kan lave fine små mærker???? jeg ved hun vil skrive små kærlige hilsner i nakken på ungernes tøj❤️

 155. Jeg ville få styr på sønnens legetøj og mit krearum til at starte med???????????? Skulle nok finde mere at bruge den til????

 156. Køkkenet og krydderiskabet ville nok være det første sted jeg ville starte!
  Eftersom vi venter vores første barn, tænker jeg navnelabels klart kommer til at give mening også. Og så kan maskinen helt sikkert også bruges når vi skal holde bryllup til DIY projekter.

 157. Eva Sofie Anesen

  Med to børn i institution, er det jo et evighedsprojekt at sætte navn i tøj, så det er klart den funktion, der vil blive brugt mest

 158. Michelle M Nielsen

  Den skal bruges til at få navn i alle min søns ting så de ikke forsvinder hele tide også kunne det være hyggeligt med personlige gavebånd til jul og fædselsdage❤️❤️❤️❤️

 159. Til vores bryllup hvor jeg vil lave små goodiebags og hang over kits til alle… og de skal da ha det smukkeste personlige bånd/navne tag på <3

 160. Jeg vil gerne vinde den, så jeg kan bruge den til at lave mærker og personlige bånd, til mine hæklede og strikkede gaver jeg giver væk????

 161. Den skal bruges til at sætte labels på mine krydderier og krukker – og aaaalle mine bagekasser ????????????

 162. Jeg vil bruge den til at printe stoflabels til når vores lille Mille skal starte i vuggestue til sommer ☀️
  -Satinbåndene er også geniale ????

 163. Jeg vil bruge den til at skabe orden i min kærestes og min nye lejlighed, hvor vi skal bo sammen for første gang. Den kunne derfor være brugbar, til at sikre at vi er enige om, hvor hvad står ???? derudover vil jeg bruge den til at lave mærker til hjemmestrik ????

 164. Anja Valsby-Koch

  Åååååh, så fint!!! Jeg ville elske at have sådan en, så jeg kan få orden i alt mit bagegrej og -ingredienser, plus sønnikes tøj og legetøj til dagplejestart <3

 165. Den vil vi bruge til mine tøse twins konfirmation, de vil lave små slikposer til børnene❤️

 166. Jeg ville bruge det til at lave bånd til mit og min kærestes bryllup i år – samt navnelapper til min søn som starter i vuggestue i år.
  Ellers skal det bruges til helt almindelig organisering ????

 167. Vandt jeg ville jeg pakke den utrolig lækre printer fint ind, sætte mig i bilen og besøge min datter… Hun skal have den fine gave, jeg ved hun vil blive så utrolig glad for den, og straks gå i gang med at “labelere” hele huset ???? jeg ville selv købe en til en af mine andre døtre (har 4 styk) hun er den mest fantastiske handy-woman jeg kender… (bortset fra dig og mig selv) ????????

 168. Jeg er et rigtig rodehoved, men er lige gået I gang med det store projekt struktur… Jeg er gået i gang med en BuJo og sortere ud i hvad jeg ejer osv, så det er ville da være min store redning ????????

 169. Helle Frølund Pedersen

  Den skal bruges til alle mine kreative projekter og til at skabe godt overblik over alle mine småting ???????????? Jeg er dårlig til at smide ud, hvilket resulterer i at jeg har mange småting i små bokse rundt omkring ????

 170. Jeg vil bruge den til at få styr på alle mine kreative dimser, på sønnikes værelse og til mine krydderi genbrugsglas

 171. Katharina Laustsen

  Ungernes legetøjskasser skal have mærkater med symboler på så de kan se hvor tingene hører til, og så kunne jeg virkelig godt bruge den til at gå amok i at få sat vores viktualierum i system!

 172. Christina Marcussen

  Jeg vil bruge stof båndene til mit hjemme lavede tøj og min drengs vuggestue tøj ???? og så har jeg diy projekter, kom kort/manillamærker og sortering ????

 173. Genialt!!
  Det skal bruges til at lave orden i dimser og dutter, både indenfor og i garagen… -Hvordan kan man leve uden?☺️☺️☺️

 174. Den skal bruges til at organisere det hele så jeg (læs: mim kæreste) kan finde rundt og lægge ting rigtigt på plads i vores nye hus

 175. Anne Sofie tudborg

  Jeg ville bruge den til at skabe orden over overblik i skuffer og skabe og så helt sikkert til tøj mærker da min datter går i børnehave og der forsvinder en del ????

 176. Armen for filan der er mange kommentarer 😉
  Men jeg satser og smider et lod og krydser SÅ meget fingre ????????????????????????
  Jeg vil først og fremmest bruge den til at organisere alt fra kontor til børnetøj – det er en MANGEL i vores hus (altså system og organisering 😉
  Derudover er jeg temmelig vild med ideen om at kunne lave sit eget gavebånd, så det må absolut være næste projekt 🙂
  Håber håber håber !!! …….

 177. Camilla Rosenkilde

  Jeg vil helt sikkert bruge den til labels til vores to børns tøj og så vil jeg lave et personligt silkebånd til vores nieces konfirmationsgave her til April. Og så bor jeg sammen med en mand der er vild med labels på alt fra kasser til ledninger så der vil blive rift om den herhjemme ????

 178. Den skulle helt klart bruges til at lå lavet fine labels på mine krydderier og alt mit hjemmesylt og “hjemmebryg”????????

 179. Anni Rafn Spenner

  Hvis jeg vandt, ville jeg give den til min mor. (Og selv låne den indimellem ????)
  Hun bruger meget tid på at lave scrap og kort. Jeg er sikker på at den kunne bruges både som hjælp til at organisere alle hendes remedier og til at forfine hendes flotte resultater.. ????????❣️

 180. Jeg vil bruge den til mine unger tøj og bruge den til fine ting til når jeg snart skal holde 30 års fødselsdag????????????????

 181. Katrine Cardellino

  Altså hvad ville jeg IKKE lave?!? Der er jo så mange muligheder❤️
  Jeg ville starte med fine bordkort til min søsters bryllup i august????????????????????
  Har også endelig fået ryddet op i alt mit DIY grej, men alt er i hvide kasser jeg ikke kan kende forskel på????
  …endelig er jeg lige blevet mor og når lillefisen skal i vuggestue er den jo perfekt til at lave navnemærker????

 182. Den skal i første omgang bruges til at printe stofmærker ud til min datters tøj ???? Hun starter i vuggestue lige om lidt, og så skal der jo være navn i tøjet ???? Dernæst skal den bruges til at komme på glas med hjemmelavede krydderier.

 183. Vil bruge det til 2 projekter;

  1/ Vil bruge det til at få styr på mine drenges skabe. Labels på alle hylder så ALLE i familien ved hvor ting skal ligges på plads og det dermed ikke kun er mor der ved hvor alt har sin plads.

  2/ Få styr på alt mit bagegrej og mel. Alt i praktiske kasser med labels.

  Bonus opgave; jeg vil kunne printe silkebånd ud og lave fine kageposer til værtindegave.

 184. Wauw den vil jeg virkelig gerne vinde???? Den kunne være genial at bruge når jeg skal ha organiseret på mit kreative keramik kontor????

 185. Jeg vil elske at bruge den i dagligdagen til ungernes sager samt til fødselsdage og helt bestemt til konfirmation ????

 186. Jeg er vild med den smarte printer. Må den bringe mere orden ind i vort hjem. Da vi bare fra 2 var jeg flittig med mærker på alle krydderiglas, men nu efter mange år og 2 teens senere savner jeg noget mere Marie Kondo hjemme hos os. Og helt genialt også at mærke sønnens tøj med – han er på efterskole ????

 187. Ej den er Nice! Vil bruge den til at mærke mit kommende, første barns tøj med + andet fint på det lille børneværelse vi skal i gang med inden længe ❤️????????

 188. I mit nye køkken i vores nye hus, ville jeg sætte labels på alle min kasser med mel, sukker osv ???? og i min drengs tøj når han starter i institution ????????

 189. Det her er virkelig en vild maskine! Jeg anede ikke man kunne få sådan en! Jeg har en almindelig dumo der bliver brugt flittigt men med to børn og utallige af dimser, tøj og legetøj så har jeg slidt 3 op. Og brugt mange penge på navnelapper.dk. Jeg ville ELSKE denne til alle mulige projekter og at kunne sortere og gøre alt så meget nemmere. Også er jeg da vild med den kan bruges til stof bånd, til smukke værtindegaver og overraskelser! Øj det er et stykke legetøj der vil gøre mig glad☺ Øj jeg håber jeg vinder!!!

 190. Kristina Emiliussen-Broberg

  Vil skabe orden og overblik på mine 3 børns værelser. Er perfekt til navnlapper til tøjet i børnehaven ????????♥️

 191. Der er ingen grænser for hvad vi skal bruge den til herhjemme.
  Børnehave, skole, personlige gaver i krukker, afmærkning af kasser til børnenes værelse og meget mere ????
  Den er på min ønskeseddel hvertfald

 192. Jeg ville elske at vinde denne, da jeg står og skal flytte inden længe. Jeg flytter i en lille lejlighed, så det kræver god organisering og kreative opbevaringsløsninger, når der skal indrettes! Det er Cuben jo perfekt til, så jeg krydser fingre! ????????????

 193. Nej nej nej, jeg ville bruge den til alt, men nik mest hjemmelavede cookies til kollegaerne på skolen, venindegaver og 3 x tøsepigetøj til institutioner og skole ????????????

 194. Den er jo genial! Jeg vil bruge den til at skabe lidt orden i vores kaos, jeg elsker mine bunker – men det gør min mand ikke. Måske jeg kan lave mig en form for struktur på bunkerne med sådan en cube fætter ???? Og så er den da også temmelig smart til tvillingerne med vokseværks hurtigt udskiftende garderobe.

 195. Mit sy- og hobby-værelse skal genindrettes. Der skal navn på MASSER af ting, hylder og boxe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS