VI FLYYTER UD I DISSE DAGE!

Ryk ud på terrassen

En lille status herfra Hyggehuset, hvor vi i den grad har nydt forårets komme i weekenden!

Findes der noget mere hyggeligt end at flytte ud på terrassen?

Efter at have boet i vores hus i 10 år, kan vi endelig slappe af og nyde eftermiddagene her uden byggeprojekter OG børn i en stor pærevælling.

SÅDAN SKABER DU EN HYGGELIG TERRASSE

1) Gå efter vedligeholdelsesfri materialer. Så slipper du for at skulle slæbe alle dine møbler ind hver gang det regner!

2) Skab små oaser med grønne planter. Oliventræer kan købes billigt i Billig Blomst i Århus (199 kr.). Derudover er små frugttræer, lavendel og små palmer dekorative som terrasseplanter.

3) Læg slumretæpper frem til kølige aftener på terrassen! Små kurve eller en gammel cykelkurv er perfekt til opbevaring.

4) Mix forskellige materialer: Rattan, keramik, porcelæn, kurve, metal og gamle potter. Gå på jagt i gemmerne og mix dine gamle sager med nye, fine fund.

5) Jeg ELSKER vores trallebænke, lavet af min bedre halvdel bag Roughstuff Design. Træ kan noget og skaber lynhurtigt hygge og personlig stil. Den bliver flittigt brugt til alt fra anretterbord til daybed. Min plan er at sy et par lækre hynder til den. Mangler bare lige den der weekend uden gøremål og husets fuld af kids!

HVORDAN INDRETTER DU DIN TERRASSE EL. ALTAN? HAR DU NOGLE HEMMELIGE TRICKS I ÆRMET, DU VIL DELE MED OS ANDRE?

KENDER DU TIL TÆPPER, SOM KAN TÅLE AT LIGGE UDENFOR?

Læg meget gerne en kommentar i kommentarfeltet!

/Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS