UP-DATE: Min uge i Sabinasverden!

Flere af mine blogkolleger laver løbende opdateringer om deres hverdag. Personligt synes jeg det er drønhyggeligt at læse med og blive inspireret af andres gøren og laden. Så i dag får I et lille indblik i min hverdag her i Sabinasverden.

SIDEN SIDST

Som noget nyt er jeg begyndt at lave film! Det blev til denne inspirationsfilm for ILVA i sidste uge. I denne uge er min plan at lave min første egen DIY film her på kontoret. Hvis tiden rækker til det! Der er nemlig dukket et par nye jobs op, som jeg ikke kan sige nej til.

NORDISK FILM

Det første er, at jeg er blevet kontaktet af selveste Nordisk Film, som jeg skal lave et par DIY-film for. Filmene skal primært bruges på de sociale medier i hele Skandinavien. Hvad temaet bliver, kan jeg ikke afsløre. Men det bliver simple, cool projekter, lige til at gå til – som I kender det her fra Sabinasverden! Ting skal ligne en million, men være super nemme at lave!

De forskellige film skal allerede skydes om få uger, så jeg skal i gang med at planlægge og forberede dem ned til mindste detalje!

Nordisk film – jeg glæder mig!

KONSULENT ARBEJDE

Ugen startede sammen med min kollega Rikke i går, hvor vi talte om en hel ny fremtid i vores spritnye projekt!

Vi har fået et par YDERST interessante aftaler i hus, hvor vi skal hjælpe forskellige virksomheder med bl.a. branding på de sociale medier! Rikke kan ALT det, jeg simpelthen ikke aner noget om! Sammen er vi det perfekte team, og så gør det heller ikke noget, at vi har det drønhamrende sjovt sammen!

De nye aftaler blev fejret i går her i DIY-hytten! Jeg GLÆDER mig som et lille barn til at fortælle jer mere! Vi gik efter de store drenge og har fået JA!

NY BLOG

Skal du så have ny blog? JA!

Jeg har de sidste maaaaange uger arbejdet på en helt ny blog på eget domæne igen.

Pt. har jeg min blog hos Nouw, men det er desværre ikke mig. Jeg SAVNER min helt egen verden i mine egne omgivelser, uden reklamer der popper op hele tiden!

Den nye blog bliver meget nemmere at finde rundt i og fuld af nye virtuelle funktioner! Jeg glæder mig til at vise jer den. Forhåbentlig inden længe!

INDRETNINGSHJÆLP

Slutteligt er Mr. Kiel og jeg hyret ind som DIY- par i et hemmeligt gør-det-selv projekt hos en familie her i Århus,. Projektet skal stå klart på torsdag, og det bliver simpelthen SÅ cool! Jeg krydser fingre for at solen banker ned! Det kunne være helt perfekt!

NY UGE – NYE PROJEKTER

Denne uge er fuld af nye projekter og bitte små nye skibe i søen, som jeg ikke ANER, hvor fører mig hen! Måske noget af det jeg endelig har vænnet mig til ved min nye hverdag. Alting er 100 % uforudsigeligt som freelancer.

Endelig kan jeg med hånden på hjertet sige: Jeg er faktisk ret vild med det her nye liv!

TAK FORDI I LÆSTE MED!

Rigtig skøn tirsdag til jer! ❤️

Læs også: HVAD LAVER EN BLOGGER EGENTLIG? eller MÅSKE DEN ALLERSIDSTE GANG?

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS