Test af bObles for Testfamilien

Test af bObles figurer

Frida og jeg har testet transportserien for bObles Denmark gennem Testfamilien.

Serien består af fly, skib og båd og findes i flere forskellige farver.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, hvilken figur vi var mest glade for. Hop ind og læs vores test og og se, hvor mange stjerner vi gav Bobles figurerne i vores test af Bobles figurer på Testfamilien lige HER!

Hvis du er på jagt efter andre gode ideer til børneværelset og fine små DIY´s til børn, kan du læse mere på bloggen i samme kategori HER! ♥

God weekend!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS