Sy puder til børneværelset

Trænger dit hjem til en MAKEOVER inden sommerferien?

Læs med hvordan jeg har shinet børneværelset op med årets hotteste stofprint: Botaniske prinsessedrømme og cool kaktusprint for ganske få penge! ♥

Puder til børneværelset

Herhjemme kan vi godt lidt at lave om, flytte rundt og meget få ting har en fast plads. Jeg tør godt erkende, at jeg tit og ofte bare har flyttet lidt rundt på møblerne og nips fra forskellige rum. Hemmeligheden er, at du ikke behøver særlig meget nyt for at få en fornemmelse af årstidsskift og et helt nyt udtryk i dit hjem.

Sådan er det også på børneværelset. Her er mit bud på sommerens hotteste stoftrends i smukkeste blomsterflor og cool kaktusprint.

Botanik og kaktus drømme! 

Sengetøj skal være lækkert, pænt og må gerne være noget man glæder sig til at krybe under om aftenen. Frida sover pt. i juniordyne og har fået BOTANIK sengetøj til pigesengen, som matcher Fru. Cirkusprinsesse til perfektion! Tænk at sove lige midt på blomsterengen. Det må da være enhver piges drøm!

Kaktus coolness!

Til Sylvester har jeg syet en KAKTUSDRØM af et sengetøj med DETTE bomuldsstof. Jeg lurer faktisk på at sy et til vores dobbeltdyne til soveværelset også. For jeg tager mig selv i at lure ind på hans værelset, bare lige for at få synet af det nye kaktusbetræk!

Økologisk bomuld i lange baner! 

Er du på jagt efter sengetøj til baby, børn eller soveværelset, så bugner sitet med økologisk bomuld. Er du fuldstændig tændt på at sy, finder du masser af mønstre online. Endda også GRATIS mønstre.

Der kommer meget snart nye DIY´s her fra systuen.

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS