Søstrene Grenes nye kollektion til børn

I dag torsdag den 2. maj udkommer Søstrene Grenes nye eventyrlige børnehjørne.

Som altid overrasker Søstrene Grene mig og giver mig lyst til at give hjemmet en hurtig makeover. Om det er de dusede lækre farver eller den fine sammensætning af leg og design, selvfølgelig mixet med gode priser og eventyr i børnehøjder.

JEG ELSKER DET! ♥

Måske har I allerede set den nye kollektion på Søstrene Grenes egne kanaler?

Her er et lille smugkig til jer.

Tænk at være barn lige her midt i eventyrland!

I kan se hele den nye kollektion HER! Hvis I er til børneværelser, er I mere end velkomne til at kigge forbi på Fridas værelse, som jeg gav den store tur sidste år HER!

Hav den dejligste dag – nu vil jeg skænke mig selv en kæmpe kop mokka!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS