Søndagstanker: Jeg er ikke god til det, men jeg øver mig!

Et lille glimt fra vores søndag uden planer.

OVERHOVEDET!

Måske ikke særlig spektakulært og interessant. Ikke desto mindre har den været fuld af det, jeg har manglet i lang tid.

Ny energi, tid til livet og masser af ingenting.

Men nogle gange skal hjernen have fri og ikke lave en dyt! Efter at jeg har startet min egen virksomhed, får jeg konstant nye ideer og føler aldrig, jeg har timer i døgnet nok. En tanke de fleste af os kender uanset om vi har børn, hus, virksomhed, studie, træningsplaner eller personlige drømme.

Derfor har jeg brug for dage uden noget som helst. Som i INGENTING!

Det vildeste, der er sket i dag, er synet af to smukke svaner og en spontan invitation til æblekage og kaffe hos svigermekanikken, som bor 2 min. fra os.

Ældste sønnen har været i biografen og på overnatning hos mormor, og er blevet tanket op med kærlighed og “Krumme” film fra de gode 90´ere i sofaen! Intet mindre end fantastisk at have bedsteforældre – for alle parter!

Så der var dømt “enebarnstid” til den yngste dame i huset, en ting vi prioriterer ret højt herhjemme. Vi lod regnskaber, arbejde, husprojekter (!!!) og div. børnefamilie TO-DO-LISTER ligge, og gik en lang tur i skoven med knasende frost under fødderne.

Balsam for sjælen.

Ingenting er det nye sort for mig. Jeg er ikke god til det, men jeg øver mig!

Ingenting ud over at være sammen med min lille familie, føle mig glad inden i og mærke den friske luft helt nede i mine lunger.

En følelse af frihed og lethed som giver mig nyt mod og energi til et år, der kommer til at ændre flere ting i min virksomhed og på hjemmefronten.

Men den snak hører I mere om en anden dag!

Nu vil jeg drøne ind og tænde for vores kaffemaskine og hente Mr. Kiel op fra værkstedet.

INGENTING – du har virkelig været god ved mig i dag!

Jeg skal nok lære det! ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

4 kommentarer til “Søndagstanker: Jeg er ikke god til det, men jeg øver mig!”

  1. ‘Ingenting’ er vigtig, og måske kan ‘Ingenting’ være med til at man lige kan klar lidt mere i dagen efterfølgende. 😀 BTW. sikke et lækkert vejr at gå tur i.

    Mvh. Michelle-Marie

  2. Kære Michelle. Du har fuldstændig ret! Ingenting er simpelthen kodeordet for mine små frirum i 2018! Tak fordi du kiggede forbi – det gør mig så glad!

  3. Åh det lyder fantastisk. Sådan nogle dage skal man virkelig værdsætte. Ens liv kan godt komme til t gå for meget op i ens job, hjem og i fritiden skal der nås en hel masse andet. Fantastisk søndag ♥️

    1. Du har helt ret! Men jeg øver mig – og er langt fra i mål! Tak fordi du kiggede forbi Sabinasverden!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS