RABATKODE til sneaks og forårskluns

Annonce for Butik Blossom.

I har lagt min indbakke på Instagram ned i sidste uge med spørgsmål til mine sneaks og nye prikkede nederdel. Og for den sags skyld også min nye candyfloss strik.

Derfor har jeg fået fingre i en lækker rabatkode til jer.

RABATKODEN “sabina15” giver jer 15 % på ALT fra Butik Blossom.

De har virkelig mange lækre brands såsom Lollys Laundry, Stine Goya, Co Couture, BIRKENSTOCK, Mads Nørgaard, Sofie Schnoor, New Balance,M2 Beauty og Tromborg

Mine sneaks er disse fine fra New Balance. I rev dem ned af hylderne, og de er desværre udsolgt. Men tjek evt. DISSE lækre rosa fra New Balance eller DENNE lækre sag fra Puma. (595 kr. efter rabat)

Min  nye prikkede nederdel fra Lollys Laundry går til lidt under knæet og er udstyret med en virkelig god elastik rundt om livet. (YES! Den strammer ind, de damer)

Den lyserøde lækre candypink strik er fra Pieces til blot 329 kr. før rabat.

Så hvis I mangler nye fede sneaks, sommerkjoler, nederdele eller sandaler, så får I simpelthen 15 % på hele webshoppen Butik Blossom med rabatkoden “sabina15” de næste par måneder ved køb af min. 200 kr. efter rabatten er trukket!

FRA MIG TIL JER! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS