Rabatkode til Kattnakken flyverdragt og regntøj

 Annonce for Kattnakken    IMG_1195

Har I styr på regntøj og flyverdragter til den kommende vintersæson?

Ellers har jeg en rabatkode med 20 % besparelse til jer til verdens bedste overtøj fra Kattnakken.

I ved overtøj hvor ungerne er tørre hele dagen i børnehave og skole, hvor man gerne må rulle sig i mudder og hoppe i vandpytter.

Se lige det sejeste regntøj med ræve, bjørne, biller og dyr i flotte farver HER

IMG_1173

IMG_1179

Kattnakken i al slags vejr

Som mor til to øgler på 5 og 9 år har jeg efterhånden testet alle mærker og kvaliteter af overtøj på det danske marked, og har aldrig rigtig fundet en løsning til mudder- og regnvejsdage i børnehaven, før jeg tilfældigvis faldt over fandt Kattnakken på Instagram.

Kattnakken er et norsk brand med den norske iværksætter, designer og produktspecialist Silje Vatne Ersland i spidsen. Hun er specialist i overtøj til børn og har udviklet overtøj, du kan spule med en vandslange uden at barnet bliver vådt.

Jeg kan sige god for, at den er god nok!

Frida har haft Kattnakken regntøj og flverdragter de sidste 3 år, og trods rigtig mange regnvejrsdage har vi ikke fået en våd pige hjem fra børnehave én eneste dag.

Vores pædagog har sågar været henne og kigge på mærkatet i nakken på hende, fordi hun er det eneste barn i disse coronatider (hvor børnene er ude hele dagen), som ikke er gennemblødt efter en lang dag på legepladsen.

Vi har valgt denne lyserøde flyverdragt med bjørne og prinsessekroner i år. Regntøjet findes også i junior og voksen størrelse.

Få 20 % med rabatkoden “sabinasverden20” på alt ikke nedsat. 

IMG_1190

Kattnakken holder et ret vildt UDSALG – men der er kun få størrelser tilbage i både regntøj og flyverdragter mellem str. 80-128.

 

Har I endnu ikke styr på efterårets regntøj, vanter og flyverdragter, får I simpelthen 20 % på ALT ikke nedsat med rabatkoden “sabinasverden20” tom. 7. september hos Kattnakken.

Det er en del at spare venner!!

 

Mangler du en pæn regnjakke, findes regntøjet også i en varm (meget instagramvenlige) orange til mor HER 

Blot et lille tip fra os her i Århus! ♥

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 37 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og rejser med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS