OM DEN PERFEKTE FRIDAG & NYT LOOK!

Efter et par måneder i ALT for højt gear, tog jeg en fridag i går og havde booket den helt store omgang hos Lalani, ejeren af frisørsalonen 7mile ca. 20 min. fra Århus C.

En powerkvinde jeg har mødt gennem de sociale medier, som i den grad kan trylle med sine hænder. Lige det jeg manglede!

Jeg går nemlig en helt speciel weekend i møde næste uge med bryllup i LONDON – endda 4 hele dage ALENE med min bedste ven, businesspartner og manden i mit liv – Mr. KIEL❤ Om jeg glæder mig? JA for hulen!!

SELVFORKÆLELSE…. NÅR DET PASSER DIG! Lalani er selvstændig frisør, har kun 1 kunde af gangen i salonen og tilbyder sine kunder fleksible åbningstider efter aftensmaden eller præcis, når det passer dig. Et koncept meget få frisører har, men som jeg er ret stor fan af.

Åbningstider og priser HER
NYT LOOK PÅ 2 TIMER

Til de nysgerrige kan jeg fortælle, at indlægget ikke er sponsoreret, men lavet til venindepris. Men når man bliver forkælet med luksus fodbad, hjemmelavet juice, hovedbundsmassage og styling på under 2 timer, bliver jeg nødt til at sprede budskabet til jer her på bloggen.

2 timers SELVFORKÆLELSE lige op til en decembermåned kan VARMT anbefales!

FØR & EFTER BILLEDER
BEHIND THE SCENES!

Efter besøget hos 7MILE tog jeg ned for at lægge blomster på min mormors grav i det smukkeste solskinsvejr efterfulgt af kortspil og sort mokka hos min seje morfar!
DEN PERFEKTE FRIDAG!

Nogle gange må man gerne tage fri og NYDE livet og sin familie.

Dagens konklusion: Selvforkælelse er stærkt undervurderet! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS