NYTÅRSFORSÆT 2017: MÅ MAN GODT VÆRE EGOISTISK?

Endnu et år er gået og snart skriver vi år 2017.

Jeg er nysgerrig efter at høre, hvad I tænker om nytårsforsæt! Er det opreklameret? En stressende faktor i en hektisk hverdag? Eller kan man se det som en mulighed for at sætte nye mål og visioner for sit eget liv én gang for alle?

Jeg puster ild i en debat og kaster et par tanker afsted i dagens indlæg.

DO WHAT YOU LOVE! 

DO WHAT YOU LOVE.

4 ord som rammer min verden spot on lige pt. og måske verdens sværeste nytårfortsæt. Et fornemt et af slagsen, jeg har arbejdet på de sidste rigtig mange år af mit halvgamle liv.

Ordene minder mig om, at jeg skal gøre mere af det, der gør mig glad og sætte pris på de ting, som sker omkring mig. Jeg skal blive bedre til at leve i nuet, vove mig ud på dybt vand, være god ved mig selv og give plads til mine drømme! Jeg øver mig hver dag og er LANGT fra i mål!

Alting skal ikke altid komme andre til gode og man behøver ikke gå med strømmen, være øko-mor og læse videre, hvis man er lykkelig lige der, hvor man er. I al sin enkelthed gælder det om at være glad og hverdagslykkelig, og fylde livet med alt det, der gør en glad.

FRIHED GØR MIG GLAD!

Efter min beslutning om at taget orlov fra mit lærerjob har jeg fået to ting, som har ændret mit liv i mod en gladere og mere rolig tilværelse. Frihed og tid. To vigtige ting i livet, man ikke kan købe for penge! To faktorer jeg dagligt sætter pris på og aldrig vil bytte for noget andet i verden. Det kræver benhårdt arbejde hver dag, is i maven og indeholder masser af usikre faktorer.

Men mit liv har ændret sig de sidste 5 måneder, og hvert et grineflip med mine børn kl. 15.00, mine mange nye bekendtskaber og hav af vanvittige eventyr og oplevelser har allerede været det HELE værd!

Så jeg klør på i 2017 efter samme opskrift! ❤

 HVAD ER DIT NYTÅRSFORTSÆT 2017? 

Skal du i gang med nye udfordringer? Have ændret de dårlige vaner? Nuppe cyklen og droppe bilen? Søge nye græsgange?

Eller handler det i bund og grund om at blive bedre til at sætte pris på små ting i hverdagen og de mennesker omkring os. Bliver vi lykkelige af evige nye mål, visioner og nye drømmejobs?

Jeg vil gribe i egen barm og forsøge at finde svaret derude i 2017! Måske har du en kommentar eller en mening til mit indlæg! ❤

Smid en kommentar – så svarer jeg igen med det samme!

KH Sabina

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS