Min personlige udfordring i 2019

Annonce for AL Bootcamp

Min udfordring i 2019!

Siden jeg blev mor for 2. gang tilbage i 2015, har jeg grangiveligt ikke passet særlig godt på min krop.

Jeg har af flere omgange været tilmeldt Fitness World, trænet lidt pilates og gået aftenture rundt i vores villakvarter, men bevares, jeg har ikke haft dryppende svedperler på panden efter træning i mange år.

Jeg lever et almindeligt sundt liv, spiser minimal junkfood og til tider lidt for meget vin og chips i weekenderne. Nogle vil sige at jeg lever til den sunde side, men min hverdag er meget stillestående bag skærmen.

Derudover har jeg døjet med virkelig dårlig nakke efter jeg er gået selvstændigt, haft et utal af sygedage og meget kraftige migræneanfald med aura, opkast og hele molevitten  – allerværst mine 72 timer i helvede. 

Min krop er blevet træt, slap og hvis jeg skal være helt ærlig også lidt doven. Ikke den bedste kombination, når man arbejder foran en skærm mange af ugens dage og er på vej mod de 40 somre! SUK!

Men det er slut nu!

Jeg har nemlig meldt mig på BOOTCAMP hos seje Anna Listh i Åbyhøj.

Jeg har fulgt Anna og hendes seje team i flere år og suget hendes energi og små film ud af hendes profil Annalistkdk på Instagram. Der er masser af madinspiration, små træningsvideoer og tips til at få klarets dagens træning. Klart et kik værd!

Rabatkode på Bootcamps længere nede.

3 måneder AL BOOTCAMP

Mit forløb er et 3 måneders AL Bootcamp med

 • to ugentlige træninger
 • kost- og trænigsforedrag
 • kostprincipper
 • kropsanalyse (Please at jeg ikke har en BMI som en 60 årig!)
 • lukket Facebookgruppe
 • E-bog med AL principper
 • 2 valgfri fællestræninger
 • en gratis trænings t-shirt
 • og en masse andre fordele

Normalprisen er 2097 kr. pr. måned, men har jeg fået lov til at give jer en skarp pris på 1547 kr. pr. måned uanset hvilket AL BOOTCAMP FORLØB, du ønsker hos AL STUDIO. Skriv “SABINA” i tilmeldingen, så får du 3 måneders bootcamp til en samlet pris på 4641 kr.

Måske sammen med mig mandag og onsdag formiddag fra 9 – 9.50!?

Mit primære mål er at KNOKLE igennem, få min kondition tilbage, opbygge muskler og råhygge mig med træning sammen med andre kvinder. Jeg er og bliver en holdspiller, og har ingen selvdisciplin, når jeg render rundt og træner alene. Jeg har brug for en, der svinger pisken og et hold, som jeg kan heppe på og fyre den af sammen med.

Det smarte er, at der er ret mange bootcamps om formiddagen.  Læs mere HER.

Måske kender du nogle, der arbejder hjemmefra, studerer eller har mulighed for at træne på skæve tidspunker i Århus – så man rent faktisk får passet træningen ind i en hverdag med små børn, hus og kedelige voksen gøremål!

Gør noget godt for dig selv!

Jeg har planer om at dele små træningsglimt på Instastory og Instagram, og håber på at kunne sprede lidt forårsenergi og inspiration ud til jer derude i det danske land.

Det bliver VANVITTIGT hård og uden tvivl en af de største personlige udfordringer i 2019 – jeg kan seriøst ikke engang løbe 2 kilometer uden en pause.

Så jeg glæder mig til at komme i form og til at føle mig stærkere, mere smidig og til at gøre noget godt for mig selv! For man skal huske at tale pænt til sin krop – hver dag.

Det kommer jeg til om 1 måned, hvor alle nye bootcamps (både AL Bootcamp, AL Mor/Barn og AL Storpiger) starter op til denne skarpe early bird pris

Overvejer du at komme igang med træningen og drømmer om at komme i form inden sommeren, så hop over og lur de mange  holdmuligheder hos AL STUDIO

HVORDAN PASSER DU PÅ DIN KROP? TRÆNER DU? HAR DU NOGLE TIPS/APPS SOM GØR TRÆNINGEN SJOVERE?   

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kommentarer til “Min personlige udfordring i 2019”

 1. Pingback: 10 LIFEHACKS til et sundere liv - Sabinas Verden

 2. Pingback: 15 LIFEHACKS til et sundere liv! - Sabinas Verden

 3. Pingback: Jeg tog fejl! Jeg har ikke været god ved min krop! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS