MASKULIN SENG: Kom med ind i mit soveværelse!

[sc name=”Sponsoreret” ]

Hvordan indretter man soveværelset med luksus hotelstemning og maskuline detaljer?

Jeg har givet vores soveværelse en makeover, og viser det eksklusivt frem for jer. Der er nemlig ikke særlig mange, der kommer med helt ind til dobbeltsengen!

SE FØR OG EFTER BILLEDERNE 

FØR

EFTER

Da vi købte vores GØR-DET-SELV hus for 7 år siden, var der ikke tid til at istandsætte 260 m. på én gang.

Soveværelset fik derfor blot en klat maling og har i den grad trængt til en kærlig hånd lige siden. Værsgo at komme med ind i vores nye soveværelse.

HOTELLUKSUS I MIT SOVEVÆRELSE

Jeg har længe været på jagt efter en PÆN, ny seng, som vi samtidig kunne bruge vores elevationsbunde i. Og da der dumpede en mail ind (om et samarbejde) med BIVA i januar,gik jeg helt AMOK på deres nye site.

Biva har fået kæmpe comeback efter deres konkurs for et par år siden, og et ungt team står i dag bag designermøbler og interiør i høj klasse! Biva har altid være kendt for billige møbler, men nu har de også fået møbler med rigtig lækkert design.

Jeg har kigget en del på deres senge og er faldet for deres AGNES seng (Den er endda på tilbud til 2999 kr.). Vi har efter været på jagt efter en maskulin seng i et lækkert retrolook. Den dybe royale blå farve slog fuldstændig benene under mig! Elsker det mørke bløde look, kontrasten i materialerne og sengegærdet, som oser af hotelstemning og luksuriøs hverdag! Selv kæresten er ellevild med den. Og det er ikke småting!

Tip: Få hotelstemningen og lidt #hverdagsluksus ved at folde sengetæppet stramt om din seng og gå efter et mørkt og kontrastfuldt udtryk. Indret med ting, der gør dig glad og som samtidig har en funktion! Guide til DIY walk-in closet HER.

LÆKKERT INTERIØR TIL HELE HYTTEN

Hvis du som mig er vild med boligindretning, kan jeg varmt anbefale at at et smut ind forbi Bivas nye site. Jeg har valgt mine favoritter ud til hele huset (til virkelig gode priser!) og skrevet dem på min ønskeliste.

Kan I lide det nye look?

Jeg håber, I fik lidt inspiration til en nem og billig makeover!

Tak fordi du læste med! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS