Mal din egen Kähler vase

Mal din egen Kähler vase

For et par uger siden var jeg inviteret til en kreativ hyggeaften hos Kähler i Århus sammen med en masse andre skønne mennesker.

Jeg har netop fået min helt egen Omaggio vase ind af døren og har pyntet lidt op til en hyggelig novembermåned – med et strejf af jul!

Skovene bugner af flotte grangrene og jeg har allerede været på rov!

Jeg har eksperimenteret med “duppe effekt” med både pensel og svamp i en flot coral farve, men jeg ville egentlig gerne have haft lidt mere knald på farverne.

mal din egen vase

En lille service fra mig til jer

En lille servicemeddelse til jer læsere på kanalen. Tjek linket med priser og kommende datoer for bookning af eventet Mal din egen Omaggio vase”.

Jeg er hverken blevet bedt om at vise vase eller linke til eventet. Men det var virkelig hyggeligt – og helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger Kähler and Friends i Århus!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS