Konkurrence: Vind en MORS DAGS buket fra Queen flowers.

Indlægget er sponsoreret

MORS DAG er lige om hjørnet. Findes der noget bedre end kærlighedserklæringer, hjemmelavede perlekæder og smukke blomster fra dem man elsker?

NIX!

Personligt elsker jeg traditioner og Mors Dag er nok en af de få amerikanske traditioner, vi her i huset har taget til os. At være nogens mor er den vildeste titel, jeg nogensinde opnår.

De kreative folk bag Queen har givet mig muligheden for at udlodde en smuk MORS DAG buket til en af jer. I kan deltage nederst i indlægget.

Queen Flowers har eksisteret siden 1939 og er kendt for sin holdbarhed på holder minimun 3 uger. Buketterne leveres lige til døren præcis som du ønsker det. Jeg køber ofte mine buketter i Føtex, men de fås i de fleste dagligvareforretninger, både til inde og udebrug,

Skal du holde sommerfest, konfirmation eller bryllup, kan du søge masser af inspiration i Queens DIY guides. Vi skal holde dåb til sommer for vores datter Frida på knap 2 år. Jeg er igang med at planlægge et rigtig fint og personligt barnedåb i vores skønne have.

Jeg har fundet virkelig fin inspiration og HOW-TO-GUIDES til

Måske det også var noget for jer?

Hvis du er på jagt efter daglig inspiration og smukke billeder, kan du hoppe ind og følge Queen på FACEBOOK og INSTAGRAM. Et sand mekka for alle os med kvadratiske instagramøjne, som elsker nye input og små, levende stilleben!

KONKURRENCE

Det er vist på sin plads med en konkurrence ifm. MORS DAG.

Jeg sætter virkelig stor pris på alle de gange, I dagligt klikker jer ind og læser med her i Sabinasverden. TAK!

Derfor har jeg fået lov til at udlodde en smuk MORS DAG buket.

For at deltage skal du lægge en kommentar nedenfor og skrive, hvem du vil forære buketten.

VINDEREN findes på tirsdag.

Held og lykke

Fra Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS