Knæk Cancer med os + præmier for 13.000 kr.

Annonce for Kræftens Bekæmpelse

 ♥ Frivillig og ulønnet indsamling i den gode sags tjeneste ♥

I dag vil jeg bruge min spalteplads her på Sabinasverden på at sætte fokus på en sygdom, som rammer hver 3. dansker.

C A N C E R!

Et lille ord med meget store konsekvenser og for de fleste af os også et sug i maven, en klump i halsen og et kæmpe savn til et familiemedlem, en tæt veninde eller enhver forældres mareridt til et lille barn. Cancer rammer tusindvis af familier i Danmark på den værst tænkelige måde hvert eneste år!

Jeg har i år besluttet mig for at bruge min stemme og rækkevidde på de sociale medier og har oprettet en indsamling til Kræftens Bekæmpelse med et mål på 50.000 kr. sammen med Mie Iversen bag online magasinet Testfamilien.

Testfamilien er et af Danmarks største online magasiner med 50 faste testfamilier fra hele landet. Bl.a. min lille familie. Det er præcis 5 år siden Testfamilien gik i luften efter at Mie mistede sin mor til cancer, samme år hvor jeg mistede min mormor til cancer og startede Sabinasverden.

Mie og jeg har tilsammen 50.000 dejlige mennesker, der følger os på Instagram, og hvis bare hver af jer giver 1 kr., har vi 50.000 kr. til vores indsamling på Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med Knæk Cancer i uge 43.

For at gøre indsamlingen ekstra særlig har vi sat en 5 års fødselsdagspræmie på højkant på Testfamilien på Facebook fra vores fælles samarbejdspartnere til en værdi af over 13.000 kr., som vi udlodder til en af jer, når vi runder vores mål på 50.000 kr.

Simpelthen for at sige tak til jer og fejre, at vi har indsamlet så mange penge til bl.a. forskning, medicin, patientstøtte og forhåbentlig mindre cancer i fremtiden.

Selvfølgelig ulønnet i den gode sags tjeneste!

PRÆMIEN TIL OVER 13.000 kr.

Vind for over 13.000 kr. præmier

Det er ikke et krav at du støtter vores indsamling for at deltage i konkurrencen, som foregår på Testfamilien på Facebook!

Du skal ikke følge nogen, like eller andet, men blot skrive i kommentarfeltet på opslaget på Facebook, hvem du tænker på/savner/hepper på, når vi snakker om kræft. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vi vil selvfølgelig sætte pris på hver en krone i vores indsamling for Kræftens Bekæmpelse, hvor vi allerede har indsamlet knap 10.000 kr på under en uge.  Jo flere der bidrager, jo hurtigere finder vi en vinder.

Frist for deltagelse: Senest d. 25. oktober 2019. Vi bidrager selvfølgelig hele det samlede beløb vi får skrabet sammen, uanset om det er under eller forhåbentlig mere end de 50.000 kr.

Du deltager med 100 kr. ved at sende en sms med teksten KC157343 til 1277 (hvorefter du modtager en bekræftelse fra Kræftens Bekæmpelse)

Doner med mobilpay eller kort via dette link: Sabinasverden og Testfamilien knækker cancer!

Præmien er

– En børnesofa fra by KlipKlap
– Flødebollebog + Julekagebog fra Kagetid
– Toiletbørster fra Sanimaid
– Smykker fra Madeinnepal.dk
– Vitaminer fra Beauty Bear
– Hårprodukter fra Keune
– Gavekort til Hust & Clarie
– Gummistøvler fra Growingfeet
– Kørepose fra Jollyroom
– Hang kopper fra Livink
– Sengetøj fra Donebydeer
– Voksendyne og pude fra Nsleep
– Tøj fra Basic Apparel
– Produkter fra Faarborg Pharma

Til en samlet værdi af over 13.000 kr.

Hver en krone tæller

Vi håber inderligt, at DU vil hjælpe os og vise at dette fantastiske online univers kan få folk til at stå sammen og kæmpe sammen.

Du er meget velkommen til at dele blogpostet på Facebook, Instagram eller i dit netværk!

HVER EN KRONE TÆLLER! ♥

Send en sms til 1277 med teksten “KC157343” eller find vores indsamling på Kræftens Bekæmpelse!

Min søster og svigerfar har været ramt af cancer. Min mormor tabte kampen og jeg tænker på hende hver eneste dag.

Hvem tænker du på? Deltag i vores Knæk Cancer konkurrence og fortæl os, hvem du tænker på eller kæmper for på Testfamilien på Facebook

[sc name=”hilsen” ][sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS