Kanelsnegle til din weekend! 

Findes der noget bedre end duften af lune kanelsnegle?

Brug weekenden på at bage og fyr op for hyggen med denne opskrift, som giver hele 40 snegle – og pist væk er de! ♥

HJEMMELAVEDE KANELSNEGLE

Forkæl dig selv og dine omgivelser med svampede kanelsnegle. Duften. Den knasende sukker. Smagen af kanel. Kanelsnegle smager himmelsk og er pænenemme at lave!

Sylvester har været på ferie hos mormor i oldefars hus i 4 dage. Ud over bl.a. kreativ hygge, en tur på Himmelbjerget og råhygge i stuen, havde de sørme også været i gang i køkkenet. Duften af søde kanelsnegle ramte os på aller dejligste måde i går. Hele 40 snegle lå klar! UHM!

VERDENS NEMMESTE KANELSNEGLE

Her får I opskriften.

INGREDIENSER

Dej 3 dl mælk 50 g. gær 125 g. blødt smør 650 f. hvedemel 2 æg 1/4 tsk. saltFyld

200 g. blødt smør

100 g. brun farin 100 g. sukker 2-3 spsk kanel

Pynt: Evt. glasur.

FREMGANGSMÅDE

Tænd ovnen på 200 grader Lun mælken i en gryde. Opløs gæren og rør rundt. Kom mel i en skål og smuldr smøret heri. Hæld den lune mælk i skålen med mel. Tilsæt de resterende ingredienser. Rør rundt og ældt dejen til den er glat og dejlig blød. Lad dejen hæve i 30 min.

FYLD

Put alle ingredienser til fyldet i en skål og rør rundt. Rul dejen ud til en firkant på ca. 35 x 50 cm. (husk lidt mel på bordet!!) Dejen skal min. være 1/2 cm tyk. Smør fyldet på og rul dejen sammen til en roulade.Skær sneglene ud i ca. 2,5 cm. skiver. Put sneglene på badepladen og lad dem hæve i 40 min. Bag sneglene i ovnen i ca. 12-15 min. Pynt dem med glasur, krymmel eller spis dem med det samme!

Photocredit: Sylvester 5 år.

Jeg er stadig SMASK forelsket i min morfars flotte marmorbord med guld ben og hans fine B&G tallerkner.

De minder mig om min barndom. Min mormor. Æblekage med flødeskum. Kaffekopper kl. 15.00. Og nu får Sylvester også æren af at dække bord med dem – endda med egne kanelsnegle

VELBEKOM! ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS