Julemagi hos Kähler

Lad os bare tælle ned.

Præcis 23 dage til 1. december!

Andre end mig der allerede har drukket årets første glas glögg og sat tænderne i dejlige lune æbleskiver?  Jeg elsker simpelthen denne årstid som byder på traditioner, hyggestunder og magi for alle pengene!

Hvis du ligesom mig er på evig jagt efter smukke farver til hjemmet, kan du helt sikkert finde lidt inspiration i indlægget her!    Jeg er ret vild med Kählers måde at lege med vinterens smukke farver.

De forskellige materialer gør det nemt at style personlige juleborde og skabe forskellige udtryk. Og se lige den smukke mørkegrønne vase nedenfor.

Den ville være perfekt til mit julebord med grene fra skoven og små guldsnore med hjemmelavet julepynt. Kan I se det for jer?

Hvis du ligesom mig har lyst til at finde inspiration i Kählers juleunivers, finder du jeres julekollektion HER!

Og nej. Det er ikke sponsoreret. Jeg er bare forelsket i julens magiske verden!  

Læste I med om “JULEN HOS SØSTRENE GRENE 2017” og min julefilm “JULEPYNT ALA SPANGSBJERG” 

Der er under 3 uger til december – og jeg glæder mig til at dele en MASSE juleinspiration med jer de næste uger!

Hold øje på mine kanaler! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS