IKEA SPRING 2017 : VARME HIMMELSTRØG OG ORIGINALITET!

Endnu engang formår IKEA at skabe et mesterværk af en kollektion, som kommer i butikkerne fra 10. marts.

Tag godt i mod IKEAs smukke særkollektion JASSA lavet i samarbejde med den hollandske designer Piet Hein Eek.

KERAMIK & KØKKEN 

Kollektionen JASSA skiller sig ud ved at emme af varmere himmelstrøg, rejsefeber og originalitet i særklasse. Med respekt for gamle håndværkstraditioner fra Sydøstasien har designerne skabt en kollektion, som uden tvivl bliver REVET væk fra hylderne til marts!

Og ja. Det bliver med mig forrest i køen. Kollektionen minder mig om vores mange rejser og eventyr ude i verden. Ingen tvivl om at der er lagt op til en KÆMPE makeover af min udestue med bløde tekstiler, loungestole i flet og skønne farver. Kan I se et skønt, afslappende miljø med masser af karakter og duften af rejseminder for jer?

For det kan jeg!

LUKSUS KURVEMØBLER MED STILTEKSTILER & COZY LOUNGESTEMNING

Er det kun mig, der får lyst til at tage syd på ASAP?

Jeg må igang med at tegne og lave skitser til vores udestue. Kollektionen her er skabt til det rum.

XXXSabinaXXX

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS