I HAR DÆLME GOD STIL, FOLKENS!

SPONSORERET

Min uge har bl.a. budt på et nyt samarbejde med Crosseyes Sølvtofte, som driver butikkerne i Randers og på Frederiksberg. Et samarbejde som gemmer på en VANVITTIG lækker præmie til jer inden længe.

Er du selv en lykkelig brilleabe, eller drømmer du om et nyt look med briller uden styrke, så hold GODT øje her på kanalen og på @sabinasverden på Instagram.

Indtil da må I nøjes med den lange brilleabe nedenfor – og TAK fordi I har valgt den fedeste brille til mig!

BRILLEABE I CROSSEYES MINE FAVORITTER

Jeg delte nedenstående billede med mine 4 favoritter på Instagram i onsdags. Over 50 skønne læsere kommenterede og udvalgte jeres favoritstel. Vi snakker ikke Lyngbyvaser eller Hay puder, men briller. I er så seje og var specielt hooked på nr. 2 brille i bambus. Så den er hermed bestilt! I har jo ret – den er møj stilfuld, vovet og cool på samme tid!

INFO: Flere af jer skrev til mig privat ang. priserne, efter at have set min Instastory. Priserne ligger på 750 kr. pr. stel. og de fleste stel kan laves om til solbriller med/uden styrke.

Jeg har bestilt et par solbriller med styrke, og de kommer til at ROCKE i Thailand ! Ret heldigt når jeg kun må få mascara, vatpinde og tandbørste med i rygsækken!!

LÆS: “Vi gjorde det sgu!”

Hav en fantastisk weekend!

Her står den på bobler, sladder og tøsehygge i aften!

CAN´T WAIT! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS