Hvad laver vi i Sverige?

En lille hilsen fra Sverige.

Som I måske har bemærket på min Instagramprofil eller story, så er vi taget til Vemdalen i Sverige på skiferie. 

Vi skal anmelde Vemdalen som skiferiedestination gennem Testfamilien! Min online storfamilie med 40 skønne helt almindelige familier fra hele Danmark.

Turen er arrangeret af Dansk Bilferie, og min opgave består i at tage billeder, teste skiskolen, området og Vemdalen som feriedestination til vores store platform Testfamilien.

Anmeldelsen bliver færdig i næste uge og jeg skal selv selvfølgelig nok skal dele her på kanalen også

Vemdalen foreviget på film

Udover at tage billeder og skrive artiklen til Testfamilien optager jeg film for Dansk Bilferie til deres sociale medier og online markedsføring heroppe.

Så jo. Vi råhygger os, slubrer varm kakao, udforsker pisterne, bygger snehuler og har familietid. En forlænget juleferie på 10 dage mere.

Men ind i mellem er jeg på arbejde og filmer løs. Min lange liste med temaer er så småt ved at være vinget af, og jeg glæder mig til at vise jer Vemdalen set med mine øjne.

Jeg elsker at fange små øjeblikke og føler mig meget priviligeret af at kunne tage min familie med på arbejde. Det er lidt sjovere end at stå foran computeren derhjemme hver eneste dag!

Sidder I og er på vej ud i verden på skiferien, kan I læse vores artikel om skiferie fra sidste år HER. Der er en del gode tips til køreturen, pakkelister osv., hvis I skal afsted med børn!

Kærligst SabinaDel på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS