Diy velour puder

Sponsoreret

Længes du efter nye, bløde tekstiler og mørke efterårsnuancer?

Brug efterårsferien på at sy nye BOHEME puder. Det bliver ikke pænere!


VELOUR OVER ALT!

Du kommer ikke uden om velour dette efterår både indenfor fashion og interiør. Og jeg kan næsten ikke få nok!!

Brug ferien på at give hjemmet en hurtig makeover med VELOUR. Er det ikke bare pænt?

Jeg er faldet i svimer over de mange nye efterårsfarver, som forvandler dit hjem til den perfekte hyggehule på ingen tid. Som I ved er jeg stadig på begynder niveau i nærheden af en symaskine, men at sy nye puder kræver (virkelig) ikke de store sy-skills.På under en time fik jeg lavet 3 puder til udestuen.

MINE FAVORITTER

Er du på jagt efter møbelvelour er mine personlige favoritter DENNE og DENNE og DENNE.

Bland farverne og gå efter blommefarve, mørkeblå og dyb grøn.Er du modig er karrygul også at finde i efterårets farveskala. Der er jeg ikke liiige helt endnu. Men måske på den anden side af jul? Jeg skal lige tage mod til mig!

Mine BOHEME puder i velour er så bløde, at jeg overvejer at lave et par til vores soveværelse også! Eller en ny trøje. Kan I se det for jer? Seriøst pænt!I kan sandsynligvis finde dette pæne BOHEME stof i butikkerne (varenummer 823503). Det er allerede REVET væk på webshoppen.

Er du mere til KELIM puder, kan du få inspiration i mit indlæg HER!

God fornøjelse ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS