HELT NY LUKSUS PÅ VEJ: MERAKI MINI

I torsdags var jeg inviteret til et virkelig hyggeligt event i de fineste rammer hos MERAKI!

Eventet var for mummybloggere/-influencer og aftenen bød på intet mindre end den ALLERFØRSTE præsentation af Merakis helt nye skud på stammen.

MERAKI MINI.

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

I slutningen af juli kommer den nye kollektion fra Meraki i butikkerne, Meraki mini. Den var netop kommet ind ad døren i torsdags, og vi var de allerførste, der fik fingrene i de gennemtestede produkter.

Som mor til et allergibarn er jeg spændt på at afprøve produkterne, da vi faktisk aldrig har vasket vores børn i sæbe. Produkterne har hele 3 certificeringer og små dyr på etiketten, så børnene selv kan finde “elefant” shampooen og “fiske” badesæben.

En virkelig fin lille detalje – ligesom alle Meraki mini produkter er i de velkendte mørke flasker. som pynter pænt på badeværelset!

MINIMALISTISK SKØNHED

Overordnet er Meraki baseret på rene og enkle principper med økologiske basisolier og vitaminer. Som kvinde og mor til to tæller det i den grad op, at alle produkter er skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

Derudover må det gerne være NEMT at bruge produkterne i hverdagen. Et plus er at de fleste produkter kan bruges på rigtig mange måder – både til far, mor og børn.

MINE FAVORITTER

  • Balm (100 % organic) til sprukne læber, sår, insektstik, særlig pleje til ungernes læber/småsår og som alternativ til lipgloss.
  • Ansigtmasken skal ikke engang vaskes af og giver din hud fugt og pleje på under 15 min.
  • Håndsæbe er den nemmeste måde at skabe luksus i din hverdag. Pas på! Du bliver afhængig!
  • Sæbebolde giver dig det lækreste spa-/fodbod til (sølle) 10 kr.

SELVFORKÆLESE

Husker du at forkæle dig selv og få tanket ny energi op? Smid fusserne i et fodbad 10-15 min. med de lækre sæbebolde en gang om ugen eller tænd et duftlys på badeværelset. Små ting der gør en stor forskel i en travl hverdag!

Få ideer til simpel HVERDAGSLUKSUS i mit tidligere indlæg!

LAV RUTINER OG HOLD DEM!

Mit bedste råd er at afsætte tid af til dig selv, lave nogle simple rutiner og holde ved dem! Vi har allesammen brug for små BREAKS i løbet af ugen. MERAKI kalder dem quick-fix og jeg er i den grad vild med konceptet.

Som småbørnsmor med egen nyopstartet virksomhed og en hulens masse evighedsprojekter på vores hus SKAL jeg ned i tempo og lade vaskebunker og mails ligge om aftenen!

Jeg kunne sagtens blive bedre, og jeg arbejder skam på sagen, men jeg elsker mine små pauser uden børn og TO-DO-LISTER. Helt konkret afsætter jeg 1 hverdagsaften til træning og 1-2 gange om ugen til et langt, varmt bad med god musik i baggrunden.

Jeg overvejede at nuppe en overnatter i denne skønne hule midt i MERAKIS skønne univers! Er den ikke SKØN? Ingen tvivl om at dette showroom huserer nogle af landets mest kreative teams!

En fryd for øjet, sjælen og sanserne!

Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS