HAR DU VUNDET ÅRETS SOMMERKONKURRENCE?

I sidste uge satte jeg gang i Årets sommerkonkurrence på Sabinasverden.

En af de fineste konkurrencer, jeg har afholdt til dags dato! Det har været en stor ære at mine platforme på de sociale medier også kan bruges på en kreativ og anderledes måde.

VINDEREN ER……

Ejeren af Roccamore, Frederikke Schmidt, og hendes dygtige crew har kigget jeres mange bud igennem i DETTE indlæg og på Sabinasverden på INSTAGRAM.

HOLD NU OP, hvor har I været kreative!! Hvis jeg nogensinde skal navngive noget, så ved jeg i hvert fald, hvem jeg skal spørge til råds! JER! ❤✌

Støvlens nye navn blev Midnight Daisy.

Trine vil du kontakte mig med navn og adresse ? Så sørger jeg for, at du får dine Hersilia støvler fra Roccamore ind af døren snarest muligt!

Drømmer du om den nye Midnight Daisy, kan du netop nu forudbestille den.

Jeg drømmer om, at den en dag flytter ind i mit klædeskab! Kan ikke forestille mig en smukkere støvle til mine sensommernætter i august og september!

Rigtig god sommer

fra Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS