Fineste gaver fra Christiane S. M. og AndCopenhagen

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele lidt mere karma ud til jer. I går skrev jeg DETTE indlæg og i dag banker det på døren med den fineste pakke fra AndCopenhagen.

AndCopenhagen er ChriChri.dk og Christiane Schaumburg-Müllers nye webshop. En cool og feminin verden til alle os, der elsker lækre ting, men som måske ikke gider hoste op med 300 kr. for en pæn notebook eller 600 kr. for et nyt hårelastik.WEBSHOP & LUKSUS PÅ BUDGET

Måske derfor har de sendt en pakke til mig med lidt fine sager. Jeg ELSKER ting, der skinner, glimter og OSER af luksus. Men personligt vil jeg hellere bruge pengene på rejser og #hverdagsluksus (FRIHED og alt andet end 8-16 arbejde) end tæskedyre tasker og accessories.

Derfor MÅ jeg lige tippe jer om webshoppen – på eget initiativ. Indlægget her er ikke sponsoreret, men tænkte I måske kunne bruge lidt TIPS til kommende værtindegaver eller som ekstra ønske på ønskesedlen til jul.

FINESTE NOTEBOOKS

Tjek lige detaljen med TO-DO-NOW og TO-DO-LATER kolonnerne. Det er genialt!

Perfekt til sådan en Frk. “TO-DO-LISTE” som mig!

NOTEBOOKS (65 kr.)

NØGLERINGE & COVERS

NØGLERINGE (69 kr.) // COVERS (129 kr.)


NØGLERINGE // MULEPOSE (129 kr.)

HÅRBÅND & TØSEGEAR

HÅRBÅND // MULEPOSE

Tusind tak for den fine onsdagsgave. Det føles næsten som en mini juleaften på en helt almindelig onsdag!

Måske man skulle fejre det med onsdagssnegle og et ekstra afsnit af HOMELAND i aften sammen med ham den søde? Andre end os, der ser den serie? Ellers kan den varmt anbefales!! DAMN SPÆNDENDE!

NÅÅÅÅÅ JA….

Jeg bringer en lille hemmelighed en af dagene. Vi har nemlig gjort noget ret vildt! Følg med her på kanalen! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS