Er du aktiv sammen med dine børn?

Annonce for THE NEW Pure

En aktiv hverdag med børn

Jeg kan slet ikke få armene ned over det her forårsvejr. Vi har været udenfor fra morgen til aften med vores børn de sidste mange dage, grillet bøffer og været på tur ud i det blå.

Som I måske ved, er jeg startet på 3 måneders BOOTCAMP og skal generelt blive bedre til at bevæge mig og være mere aktiv. Derfor har jeg teamet op med THE NEW Pure, som står bag en ny fed sportskollektion til KVINDER og PIGER med både leggings, toppe, shorts, undertøj og jakker.

Måske har I set den populære kollektion på Instagram?

RABATKODEN “sabinasverden” giver 20 % på ALT fra THE NEW Pure tom. søndag 14/4.

Trænings- og hyggetøj

Kollektionen fra THE NEW Pure er silkeblød og designet til både gymnastik, yoga, løb eller blot en søndag uden planer.

Frida og jeg elsker at rende rundt i vores leggings og cool træningsjakker i weekenderne. Alle leggings fra THE NEW Pure er gode lange og glider ikke ned, som andre træningsbukser.

Rabatkode kun til jer  

Jeg har fået fingre i en ret god rabatkode til jer. RABATKODEN “sabinasverden” giver jer 20 % på ALT fra THE NEW pure tom. kl. 24.00 søndag aften.

Shop til KVINDER eller PIGER.

Og selv om man ikke går til gymnastik, er det ret sejt at have ægte “gymnastiktøj” til at lege i og hoppe på trampolin i haven. Den smørbløde tank top bruger vi også som undertrøje.

“MOAR! Henter du lige nogle nye papirer? Jeg er ved at male til mormor!”

At være aktive sammen

Børn elsker at lege, fjolle, hoppe på trampolin og danse dagen lang. Personligt arbejder jeg på at lave flere aktive ting sammen med mine børn. Vi ender ofte med kreative projketer på mit kontor eller lidt bagning i køkkenet.

Men en tur i skoven, en cykeltur i Fakta eller et smut i Dyrehaven er jo egentlig nok. Det behøver ikke være en laaaang løbetur hele familien i samlet flok.

Heldigvis er vores børn gode til at foreslå aktiviteter, som er sjove for os alle. Vi bor tæt på Botanisk Have i Århus og tog på søndagstur i sidste weekend.

Findes der noget sjovere end en stor træstub?

Vores lille dame på 3,5 år havde i hvert fald en fest! ♥

Ideer til aktiviteter sammen.

Herhjemme kan vi godt lide at

 • Tage i DGI huset – det er et genialt sted for børn og voksne
 • Besøge Dyrehaven eller legepladsen på DOKK1 i Århus
 • Tage i svømmehallen
 • Cykle på besøg hos venner og familie
 • Løbe/cykle tur. Man skiftevis løber og cykler og giver hinanden pauser.
 • Lave skattejagt og invitere på hygge i haven
 • Pakke en picnickurv og tage i skoven
 • Sætte musik på og danse i stuen. Mine børn elsker MGP!

Og ja. Man må gerne tage bilen hen i skoven. Så er der større chance for, at de små ben kan overskue en lang tur i skoven.

Hurra for foråret og hurra for vores ens træningshabit! Tøjet er virkelig dejligt blød, strammer ikke nogle steder og falder ikke ned, når man løfter armene og bevæger sig. Vigtigt! 

RABATKODEN “sabinasverden” giver jer 20 % på ALT fra THE NEW pure tom. kl. 24.00 søndag aften. Shop til KVINDER eller PIGER.

Måske mangler du og dine børn lidt nyt til forårssæsonen?

HVORDAN ER DU AKTIV SAMMEN MED DIT BARN? HVILKE AKTIVITETER LAVER I SAMMEN? 

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Er du aktiv sammen med dine børn?”

 1. Camilla Christensen

  Super gode billeder ❤️
  Vi kan godt lide at cykle en god tur med børnene. Mads på 6 år er super dygtig til at cykle selv, og Methine på knap 2 år sidder så bag på min cykel.☺️ Vi cykler gerne over på en cykelbane, vi har her i byen, hvor Mads virkelig booster sit selvværd ved at drøne op og ned af de ret vilde bakker. ???? Derudover tager vi tit over i parken og spiller fodbold og øver os i “højdere”. ????
  Og så er en gåtur ved stranden eller i skoven jo også altid et hit for både store og små. ☺️

  1. Kære Camilla. Åh det lyder virkelig sjovt og hyggeligt! Det behøver nemlig blot være en lille hverdagsaktivitet. Jeg skal klart blive bedre til at tage sønnike med over på fodboldbanen og lave “højdere” 🙂 Han ELSKER fodbold og selv om vi har mål i haven, er det altid sjovest på en ægte fodboldbane. Tak for dine input og ideer. God weekend! Kh Sabina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS