ENHVER KVINDES DRØM – OG DET KAN BLIVE DIT!

Indlægget er sponsoreret af Anette Wille

Jeg har fået lov til at forkæle en af jer med signatursmykket for den danske smykkedesigner Anette Wille, dette smukke timeglas “While we are waiting”.

For mig symboliserer smykket tiden op til jul og gør mig opmærksom på TIDEN og NUET. Ingen ved, hvad morgendagen bringer!

Smykket er håndlavet fra yderst til inderst og selv timeglasset er mundblæst og kun lavet i få eksemplarer. Timeglasset er 2 cm. højt og fyldt med 200 små swarowski krystaller. Enhver kvindes drøm af et smykke!

Vinderen er fundet! 

“While we are waiting” 1995 kr. //

ANNETTE WILLE DESIGN

Billederne her er fra min Instagramprofil og Insta Story, hvor I har spurgt ihærdigt til smykkerne. Der er direkte link til smykkerne nedenfor. Blot en lille serviceydelse her op mod jul, hvor der måske sniger sig et par smykkeønsker på ønskesedlen.

Følg med på Anette Willes INSTAGRAMPROFIL og bliv inspireret og opdateret med nyheder, smukke billeder og julekonkurrencer – der er ADVENT LUKSUS i vente til jer, de damer! JUST SAYING!

Hop over på min INSTAGRAMPROFIL og deltag i konkurrencen. Det er første og måske eneste gang, I kan blive forkælet med mit favoritsmykke fra Anette Wille (Værdi 1995 kr.)

Rigtig dejlig søndag til jer alle! ❤

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS