DIY: Trendy vægtæppe på budget! 

De første 14 dage som fuldtidsblogger her på kanalen og INSTAGRAM er fløjet afsted. Min mailboks bugner, nye projekter er sat i søen hos 3-4 nye kunder og så er jeg begyndt at skrive for Woman.dk.

Jeg skal levere et par artikler om måneden med DIY´s lige til at nuppe til en gråvejrsdag med mokka, kreatid og tøsehygge. I kan læse min første artikel “DIY: Vægtæppe på 15 min.” på Woman.dk.

  

Til de nysgerrige er tekst og billeder mine, og jeg bestemmer 100 % selv projekterne!

Så der er frit valg på alle slikhylderne på mit kreakontor, når jeg går i gang mede et nyt projekt! I LOVE IT!! Projekterne på woman.dk kommer til at være lidt mere avancerede end mine 5 min. DIY’s til magasinet WOMAN! Så ingen gengangere her!

DIN ide´ kan blive MIT næste projekt

Har du et cool DIY projekt, jeg kunne kaste mig ud i til WOMAN, så smid meget gerne en kommentar! Måske bliver DIN ide´ mit næste projekt. Er på jagt efter DIY´s til

  • Trendy interiør
  • Cool badeværelsesgear
  • Nemme, fikse DIY løsninger til køkkenet
  • HACKS – Ikea, loppefund og lign.
  • Opbevaringsløsninger

Og hvad siger I til vægtæppet?

Følg med på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS