DIY: KELIM puder på budget! 

Indlægget er lavet i samarbejde med Stoff & Stil!

Så skete det!

Jeg er begyndt at sy igen efter 15 års pause.

Og trods mine (meget små!) syevner er vores hjem pludselig fuld af DIY Kelim puder, Monstera duge og lækre hjemmesyede sengesæt til ungerne. Hemmeligheden kommer her folkens! Det bliver simpelthen ikke nemmere!

SY DINE EGNE KELIM PUDER

Bliver du også lidt forvirret i en stofbutik? Ærlig talt så føler jeg mig lidt som en mand i en undertøjsforretning! Forsøger at holde blikket nede i jorden, svarer pænt “nej tak” til hjælp og har altid det forkerte med hjem – eller slet ingenting! Men der er håb forude folkens!

Fagre nye verden! 

Jeg har spottet et sted, hvor selv JEG føler mig som en vaskeægte skrædder! Sitet HER er fuld af ny inspiration og endda en moodboard funktion, så du kan sammensætte dine designs og få overblik over dine ideer DERHJEMME! Bingo Bango!!

Forelsket i kelim puder

Jeg har længe gået og luret på kelimpuder til vores udestue, men er simpelthen for nærig til at smide 700 kr./stk efter et par puder!! Derfor har jeg fundet det fineste kelimstof og syet to kæmpe store puder med læderlook på bagsiden. Den kraftige bagside gør, at de sagtens kan klare en lang sommer på terrassen og at vildbasserne kan bruge dem til hule og “jorden er giftig”.

Er de ikke lækre?

Nyt hjem på 5 min 

Eksperimenter med dine kelim tæpper og puder på forskellige måder. Dit hjem får et helt andet udtryk, hvis du lægger forkskellige mønstre ved siden af hinanden.

Jeg glæder mig til at dele mit næste syprojekt med jer! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS