DIY FILM: BOTANIK KUNSTVÆRKER TIL DINE VÆGGE!

Botaniske kunstværker er stadig trendy og kræver ikke andet end papir og vandfarve. Du kan lave dine egne kunstværker – måske til personlige julekort eller blot en ekstra værtindegave.

SÅDAN GØR DU

INDRØMMET! Mine tegneskills er ret små, men hvis jeg kan, så kan I også!

Jeg har lavet en tutorialfilm sammen med Pernille Rahbek og Panduro Hobby, hvor du bliver GUIDET til verdens nemmeste kunstværker.

DU SKAL BRUGE

BEHIND THE SCENES

Der arbejdes intenst i studiet – og hygges, skraldgrines og snackes! Tjek lige snabel uldsokkerne! Jeg havde glemt mine fancy (fantasi) Chanel sko – de blev alligevel ikke vist frem på filmen! Og den vakse læser har måske spottet mine beskidte fingre, som jeg vaskede heletiden.

Kreativ hygge sviner – men beskidte fingre på youtube går dælme ikke!!

 

God fornøjelse! ♥

Følg Sabinasverden på Instagram og Facebook.

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS