De næste 48 timer…. business og alenetid!

ONSDAGSKARMA FRA MIG

Jeg sidder i skrivende stund med benene oppe og arbejder for fuld damp på vej mod København.

Egentlig burde jeg tage denne tur en gang om ugen, da det er her alle events, PR-bureauer, samarbejdspartnere og blogkolleger befinder sig.

Men selv om jeg faktisk elsker togture, er det jo næsten hurtigere at flyve til London eller Paris end at komme med bus, tog, S-tog og endelig på gåben til møder i København. Og jeg har det simpelthen for godt i Århus til at tage turen mere end hver 6-8 uge.

Efter utallige ture til København har jeg denne gang planlagt min tur på en ny måde. For mig er det ikke blot en hyggetur, men en forretningstur med det formål at netværke, afholde møder med nye samarbejdspartnere og vise mit DIY-flag frem! Der kommer desværre ikke bare en og prikker en på skulderen – man må desværre selv knuse makronerne og piske fløden, venner!

Som selvstændig iværksætter er det vigtigt for mig at møde nye kreative mennesker og komme hjem med nye indtryk og ideer. De kommer til mig på de underligste tidspunkter, ofte midt på Hovedbanen, midt i en samtale eller i en lille stund i togkupeen. Kender I det?

I dag skal jeg mødes med den kreative blogger Mille bag bloggen Sonoma Seven, en skøn kvinde jeg aldrig har mødt IRL, men fulgt i snart 3 år på Instagram. Så nu skal det være. En hel dag med sparring, networking og latte i flertal!

Tænk sig at Instagram ene og alene er grunden til at jeg om ganske kort tid sidder i en lejlighed sammen med Mille – den POWERKVINDE.

Helt ærligt – er det ikke fantastisk?

MIG TID – HELT ALENE

Efter arbejdsdagen med Mille har jeg INTET booket.

Normalt plejer jeg har suse fra møde til møde og booke min dag fra 8 til 18 med afsluttende venindehygge hos mine dejlige veninder i KBH, ofte til midnat.

Men denne gang har jeg besluttet at forkæle mig selv med et hotelværelse og en masse alenetid. Jeg har kastet dullegrej (ansigtsmasker, hårkur og den slags), “Papmaché reglen” og mine bløde yndlingsnatbukser i kufferten, og glæder mig til en hel aften alene for første gang i hundrede år.

A L E N E.

Om jeg inviterer mig selv ud at spise eller henter noget mad og tuner ind på Netflix på min computer omgivet af bløde hvide hoteldyner, det vil tiden vise.

En ting er sikkert. Jeg skal være helt alene.

Og det glæder jeg mig faktisk rockermeget til! ♥

Følg med på min INSTAGRAMPROFIL – og på Instastory!

Læs også: “HVAD LAVER EN BLOGGER EGENTLIG? “

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kommentarer til “De næste 48 timer…. business og alenetid!”

  1. Åh, alenetid er også bare det bedste – især når det er at aktivt/planlagt valg, og man har alle de rette ingredienser til en god aften. Nyd det 🙂

    1. Hej Sidsel! Ja, det er virkelig noget jeg vil prioritere noget mere i 2018! Kan ikke huske hvornår jeg var alene sidst. Og jeg nyder det for vildt!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS