Bahne og Sabinasverden

Som noget nyt er jeg begyndt at skrive DIY artikler for Bahne.

SABINASVERDEN I BAHNE

Det hele gælder om at være mere kreativ i sin indretning og bruge Bahnes interiørkollektioner på forskellige måder. Min opgave er at spotte lækkert, trendy interiør vi allesammen har råd til at købe. Bahne Interiør er nemlig slet ikke så pebret! Og det er optur for sådan nogle interiørtosser som mig!

MIN FØRSTE ARTIKEL

I kan læse artiklen lige HER

Tyvstjæl ideerne og tænk ud af boksen, inden du smider den gamle lysestage eller urtepotte ud!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS