Ambassadør for Ilva: Min første youtube film!

Jeg har sådan glædet mig til at dele min allerførste inspirationsfilm med jer!

Jeg har længe villet i gang med at lave youtube film for mine egne kunder. Nu har jeg endelig fået lidt luft i kalenderen og en opgave, hvor film kan fortælle en helt anden historie end billeder og en masse tekst.

AMBASSADØR FOR ILVA

De næste 4 måneder er jeg ambassadør for ILVA, en ny titel jeg er vanvittig stolt af!

Kort fortalt har jeg nøje udvalgt 8 små projekter/makeovers (2 hver måned) )til jer. Projekter som både rammer bloggen og ILVAs website. Og I kan godt glæde jer! Der er inspiration til stort set alle rum i hjemmet – selvfølgelig stylet her i Sabinasverden.

HVOR FINDER JEG PRODUKTERNE?

De fleste produkter fra filmen har jeg fundet til under 300 kr.

I har allerede spurgt flittigt til det RUNDE FLET TÆPPE via Instastory. Det fås i to størrelser og prisen starter fra 149 kr. Det smukke SLUMRETÆPPE kan du lige nu spare 25 % på.

DEN SMUKKE SIGGA KURV skaber den perfekte hyggelige sommerstemning, kan bruges til opbevaring af tæpper, puder og magasiner. BESTIK og TALLERKNER har jeg jagtet længe! Endelig blev det mit!

De lækre ALTANMØBLER fås i forskellige farver og kræver ingen vedligholdelse!

Lad sommeren blomstre! Den er kun lige begyndt!

HVORDAN SKABER DU SOMMERSTEMNING PÅ DIN TERRASSE/ALTAN? HVILKE GODE KØB HAR DU GJORT DIG I ÅR? HVAD ER DIT BEDSTE TIP TIL AT SKABE HYGGE MED FÅ TING?

Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS